Scudo Sports

Kartal

@Semih Aydoğdu

tamam semih sensiz olmaz zaten saatleri herkese uyçak şekilde ayarlayalım ozaman.

@CELASİN TELLİ

akşam gurubu var pendik tuzla yapıyorlar bizde bir gurup oluşturalım ozaman nedersiniz genelde akşamları istiyor arkadaşlar beni birgün önceden bilgilendirin gelirim şimdilik sabah 10 da çıkıyorum.

@filiz gürpınar

haber ver geçerken seni alalım akşam gurubu oluştursak iyi olacak bir gurup var göstepe tuzla yapıyorlar bizde birkaç kişi olur akşamları pedallarız.

@CELASİN TELLİ

tamam haberleşelim birbirimize yakınız yoldaki arkadaşları toplaya toplaya gideriz.

• Beğen
Tepkiler: burhan ceylan
Scudo
benide unutma amca bisikleti denedim güzel kaçıyor grup kurunca haber ver gidelim hadi iyi günler herkeze

Merhabalar

Ben Maltepe de ikamet ediyorum akşam 18:00 dan sonra müsait oluyorum sabah erken saatlerde bana uyar 07:00 08:00 gibi güzergah ve saat hakkında net bir bilgi verirseniz sevinirim.

Saygılar

@MERİH ACUN

valla merih banada senin saatlerin uyar ama herkes farklı saatler sölüyor bende şaşırdım şöle yapalım sabah saat 9,30 seni alayım beraber başlangıç yapalım akşamıda organize ederiz neden 9,30 sabah o saatte cam kırıkları temizleniyor lastiklerde problem yaşanmıyor uyarmı.

@burhan ceylan

saat 20,00 de diyorlar ama kışın bu saat biraz ters yaz olsa sorun olmaz ama bana ne derseniz uyar bir mesaja bakar.

• Beğen
@FERRUH GÜRYALIN

akşam sekiz iyi bir saat ..
size bu hafta katılamıyorum önümüzdeki hafha katılcam ..
tanışmak güzel olcak...

Ferruh bey Selam;

Sabah 09:30 size katılabilirim önümüzdeki hafta mesela 09 kasım gibi olabilir çok sağnak olmadığı sürece uyar dediğiniz gibi kışın 20:00'den sonra hem soğuk dahada hissediliyor hemde gece keyif vermiyor.o yüzden hafta içi sabah katılmak isterim ben uzun çıkınca genelde Tuzla yapıyorum (Göztepe-Tuzla) düz parkur fazla yıpratmıyor geneldede öğleden sonra işe gittiğim için iyi antrenman oluyor....

Görüşmek ve tanışmak üzere.
Emre.

herkeze hayırlı akşamlar

abilerim ablalarım bbenim sabahları okulum oluyor saat 13.00dan sonra boş oluyorum ve hergün antremana çıkıyorum arada Ferruh abi ile karşılaşır tempo yaparız.Mevsim degişti malum hava koşulları sertleşti saatlerinde degişmesi ilede hava erken kararıyor akşama doğru yapsak turumuzu kimler katılabilir işte çalışan abiler ve ablalarımızda saat kaçta evde olduklarınıda yazarsa sevinirim

Teşekkürler

@Zafer Dereli

bu probram ve grup kurulum aşamasında kaldı ..burdan takip ediyorum meajlar kesildi.

@burhan ceylan

akşamları 8 den sonra istiyor herkes ama soğuk ve yahışlar oluyor malum kış sabah saat onda kartal tansaştan hareket ediyorum isteyen takılabilir.

• Beğen
@Zafer Dereli

herkafadan farklı saatler söleniyor akşamları soğuk ve rüzgarlı sabahları onda kartal fener yapıyorum isteyen takılsın.

Ben de bir kaç gündür öğleden sonra çıkıyorum.

Cumartesi sabahı Maltepe Migros civarından katılabilirim. Kaç gibi orada oluyorsunuz?

şiMDi akŞamLarı 8 qibi MaLtepeDeyiM Fakat pendikten bostancıda oLur bostancı pendikte oLur kadıköy tuzLada oLur .. FaRketMez xD Ben HertürLü vArım maLtepede katıLırıM .. HaFta sOnuda saat FarketMez ..

Mert güLLe ve MeRiH aCun SanıyoruM MaLtepeDeyiz ArkadaşLar .. ve HaFta iÇi akŞam HaFta sOnu FarketMez DiyOsunuz sizDe .. Biz Direk 3 kişiLik bi Grup oLmuşuz .. Fakat bi buLun Beni Face Den : Mert yaGmuroGLu messenger : codes@mert.yagmuroglu
oLarak uLaşın bana ArkadaşLar ..

Geri