Scudo Sports

Kartal

bende dragostayım daha yeni döndüm bisikletle, ben katılırım istanbulda olduğum sürece

Scudo
Gençler
Foruma üye olur olmaz, ilginizi çeken bi konuya bodoslama giriyorsunuz....
Son yazılan mesajın TARİHİNE bakmadan konuyu hortlatıyorsunuz...:(
Enson sevgili hakan yazmış ..mesaj tarihi : eylül 2008 :D

biraz dikkat lütfen....

Merhaba Arkadaşlar;
Hafta içi her akşam Yukarıda belirttiğim güzergahta bisiklete biniyorum,saat:19:00 yakacık çıkış tempoya bağlı olarak Yakacık ta son bulan bir tur yapmaktayım,katılmak isteyenler katılabilir.

harun.deveci@roche.com ulaşabilirsiniz.

@hdeveci

Merhaba

Her akşam olmasada çoğunlukla size eşlik edebilirim. U.mumcu'da oturmaktayım.İşten çıkıp evde oluşum 19:45 i buluyor sadece bu sorun yaratabilir biraz.haftada 2-3 gün bisikletle kozyatağındaki iş yerime pedal çeviriyorum bu günlerde 19:00 'a yetişebilirim sanırım.Yetişemesemde sahilde karşılaşıp devam ederiz artık.Görüşmek üzre...

Merhaba, ben de Yakacık'ta oturuyorum... Bu hafta değil fakat önümüzdeki hafta size katılabilirim.
Görüşmek dileğiyle.

Memnun oldum arkadaşlar bende yakacık çarşıda oturuyorum ,akşamları çıkabiliriz hatta aydos dağı turlarıda yapabiliriz.

görüşmek üzere.

Biz 4 arkadaş hafta içi akşamları 20:00-20:30 civarlarında sultanbeyli merkezde buluşup kafamıza göre turluyoruz.
Ayrıca bu samandıra polen eczanesindeki abinin yanına bi ara iş çıkışı uğramayı düşünüyorum. mesajı yazdığı tarih baya geçmiş ama umarım ulaşabilirim. Haftaiçi Uydukent-Sultanbeyli-Samandıra-Sarıgazi istikametinde işe gidip geliyorum. Başta yazdığım gibi akşamlarıda Sultanbeyli merkezde arkadaşlarla buluyoruz. Bekleriz.

Bende Sultanbeylİ Uzunderedeyİm YaŞ 14 EĞer İsdersenİz Bende Ğellebİllİrİm

Ya Ömer kardeş daha öncedende SERMTB nickli arkadaş sana telefonunu falan verdi gel buluşuruz dedi. senin sultanbeylide olduğunu okuduk. akşamları sultanbeyli merkeze gelebilirsin. veya sermtb nickli arkadaşın verdiği telefonu ara görüş sende gel. kimse gelme demiyo tabiki.

Bu akşamda Sultanbeyli merkezdeydik. döndük dolaştık oturduk vs.vs. Bu bölgedeki arkadaşları herzaman bekleriz.

Merhabalar

Ben Merih Maltepede ikamet ediyorum maltepeden sizlere eşlik edebilirim öncelikle yeni sipariş ettiğim bisikletimi bekliyorum önümüzdeki haftalarda olabilir. Aydos güzel bir organizasyon olabilir.

Saygılar

Eğer Salı akşamı tura çıkacaksanız size eşlik etmek isterim. Yakacık Çarşı'ya yakın sayılabilecek bir yerde oturuyorum (hatta yakın diyelim)... Yakacık Lisesinin ordayım. Uygun olduğunuz zamanlarda haberleşebilirsek çok memnun olurum.

Teşekkürler...

HERGÜN HEMEN,HEMEN SABAH 9,30CİVARI KARTAL TANSAŞTAN ÇIKIŞ YAPIYORUM TAKILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYURSUN.: HATTA TUZLA İSTİKAMETİDE OLABİLİR.

• Beğen
Tepkiler: burhan ceylan
ben ben ben ferruh abi =)
ama hafta içi sabahları okul var =(
ögleden sonra ve haftasonu sabahları takılırım

Akşamları bende katılabilirim. Kartal Migros civarından Bostancı'ya kadar.

Geri