Scudo Sports

Kartal

Scudo
hoş geldin kardeşim buralara yazan çok ama beraber turlamak için birilerini bulmak çok zor

Merhaba her seferinde niyetlensekte bir türlü zamanı tutturamadık.

• Beğen
Tepkiler: Shinkai59
Yarın akşam planlasak mı? Akşam saat 20:00 da ibb Dragos tesislerinde buluşup Caddebostan'a doğru gider geliriz

bunu iki gün önce çektim amatör çekim
ilk bi kaç dakika kötü sonrası idare eder

Evet Kartal grubu yok mu arttıran? Yarın akşam saat 20:00 da ibb Dragos tesislerinde buluşup Caddebostan'a doğru gider geliriz.

Gelenler:
- Nihat (yani ben)
- Shinkai59
-
-

• Beğen
Tepkiler: Shinkai59
24 saat çalışmasaydım bende gelmek isterdim hatta bugün 48 saat çalışıcam lodos sebebi ile

@barış barış

Bu tur boyunca hangi güzergahları kullandınız acaba?

Ben pendik kaynarcadanım iki kişiyiz bende çok arıyırum beraber turlayacak ama yok heralde

@larsboom çekim turun bi bölümü genelde değişik güzergahlarda turluyorum her çıkışımda
ogün kurtköy ugetam dan başlayarak kartal ceza evi önünden yakacık uğur mumcu kartal bağlantı yolundan soğanlık dönüşü e5 e çıkış başıbüyük dönüşünden sahile iniş sahilden sonra zaten maltepe kartal pendik sabiha gökçen dümdüz nerdeyse
anadoluyakasında turlayacak çok yer var aslında

aslında herkes kalabalık guruplar halinde turlamak istiyor ama kimse kimseye denkgelmiyor herhalde

Sert poyrazdan dolayı tanışma turunu iptal ettik.

Çarşamba günü aldığım yol bisikletini bir gün kullandıktan sonr yağmur yağdı. Pazara kadar da kar bekleniyormuş sanırım. Ama mutlaka bi tur düzenleyelim artık.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
watsup gurubu kurduk pendik kartal maltepe civarı arkadaşlar için katılmak isterseniz özelden mesaj atın şu an altı kişi var

Geri