Scudo Sports

Kartal

maalesef perşembe cuma şehir dışındayım. Siz ilk bulunmayı yapın. nasipse haftaya ikincisini yaparız. belki haftalık düzenli hale getiririz. :)

Scudo
Arkadaşlar ben genelde performanslı sürmeye çalışıyorum. Grup olarak sürmenin artı yanları olduğu gibi eksi yanları da olur.

Birbirimizi tanımadan bunu bilemeyiz. Ben tempoyu korumak için araç yolundan sürüyorum.

İlk tanışma turlarında ne en hızlı ne de en yavaşa göre gidilir. Genelde ortalama hızla gidilir arada arkada kalan olursa beklenir sonra devam edilir...

Sonrasında kimler aynı veya yakın performansta sürüyor ise ona göre sonraki sürüşler kendiliğinden belirlenir...

Musait olan varsa ben Perşembe akşam 18:00 de Koçtaş önünden hareketle tuzla git gel yapıcam. Gelen olursa ona göre daha kısa bir rota belirlenebilir...

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Perşembe günü bende gelebilirim bir son dakika değişikliği olmaz ise... Koçtaş'ın orda 18:00 de orda olmaya çalışırım...tek sıkıntı pek performanslı sürdüğüm söylenemez yeni olduğum için...malum kondisyonum fazla değil...

Merhaba arkadaşlar .
Tanışma turu teklifini ben yaptım ama 2 gündür boğazlarım fena halde(bademcik iltihabı). Dolayısıyla ben yarın yokum. Çıkabilecek arkadaşlar kendi aralarında anlaşıp çıkabilirler...

Kartal civarında carraro 224-225 sahibi olan var mı? Bizim asansöre sığacak mı diye denemek istiyorum da tabi sizin içinde uygunsa :) :) :)

Asansörünüzün boyutunu bilmiyorum lakin carraro crp700 sahibi olarak bizim binadaki 3 kişilik asansöre (isterseniz asansörün ebatlarını müsait bir anda ölçüp kıyaslama yapabiliriz) ön tekeri sökmem gerekiyor. Tekerleklede giriyor lakin Sökmek hem rahat ettiriyor hemde ön taraftaki hidrolik frendeki yağın ters cevrilip geri akıp hava yapma durumu kalmıyor.

@B4ttleFieldEr
110x280 civarında asansörümüzün boyutları. Dikip çıkaracağım için her türü gidon yüksekliği önemli.. Asansörün genişliği açısından..

merhaba, pazar sabah 6,30 gibi 100 km lik bir tur planlıyorum boğaza doğru. ortalama hız 25-30 aralığı. katılmak isteyen varsa lütfen haberleşelim.

• Beğen
Tepkiler: B4ttleFieldEr
Hocam ben konuyu takipteyim. Katılabilirim sadece dağ bisikletli olduğum için tempoyu düşünüyorum. Eğer kendimi o tempoya yeterli olacağımı hissedersem katılabilirim...

Tmm hocam haberleşiriz. Mumcu'dan beraber çıkarız. Yalnız 25-30 km ortalama çok çok fazla bir ortalama değilmi hocam? Yani konulara bakıyorum. genelde o ortalama yol bisikletiyle bile o kadar fazla km lerde yapan pek yok...

@B4ttleFieldEr 30 olmasa bile 25 en azından hedefim olacak. daha önce benzer bir tur @Ömer Çolak ile birlikte yaptık hız olarak uyumluyduk ve ortalama 22 civarıydı. kendimden daha hızlı arkadaşlar beni de olumlu etkiler diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: B4ttleFieldEr
Gezi tur ve organizasyon başlığı daha çok kişiye ulaşır gibi hocam.

@nihat yildir abi yol bisikleti alicam seni bu konularda tecrubeli gördüm. kismete sordum bisikleti mossi claris setli almayi düşünüyorum sen olsan salcano sora mi alirdin yoksa mosso claris mi hemen hemen ayni fiyatlar. gerci suan 5 kurusum yok bayramda ne kadar calip cirpabilirsem artik.

• Beğen
@abdullah.koc hoşgeldiniz. Nasıl katıldığınızı ve ne iş yaptığınızı, hangi vakitlerin size uyduğu vb konularda birkaç özel olmayan bilgi beklentilerinizin daha çabuk karşılık bulmasını sağlayacaktır.

Pedala kuvvet...

@Ömer Çolak
Teşekkür ederim, hoş bulduk.
Bugün bir bisiklet aldım ve bu spora başlıyorum. Yazılım şirketinde çalışıyorum, genellikle hafta sonları vakit ayırabileceğim.

Selamlar bende Kartal-Cevizlideyim yaklaşık 1 ay sonra bir bisiklet alıyorum bende sizlere katılmak isterim :)

• Beğen
Geri