Scudo Sports

Kartal

;Bu tarz yorumlar çok gereksiz ve kırıcı; bisikletiniz hayırlı olsun giriş seviyesi içinde gayet güzel bir bisiklet almışsınız servis konusunda bildiğim kadarıyla fenerbahçe stadının karşındaki otoparka çok yakın bir yer var ve iyi hizmet veriyorlar oraya götürebilirsiniz ilk ay içerisinde fren vites kablolarının yeni olmasından ötürü bir kaç ayar problemi yaşayabilirsiniz kafaya takmamak lazım.

Scudo
@strongyucel

krona verilen paraya yazık demişsiniz ama bunu neye dayanarak yazdığınızı çok merak ettim, 6 senedir kron xc 1000 kullanıyorum ve daha fren papucu bile orjinal, bu güne kadar sadece koltuk o da rahat bir model olmadığı için değiştirdim. insanların şevkini kırmayalım, madem böyle bir temennide bulunuyorsunuz o zaman sebebini de yazabilir misiniz gerçekten çok merak ettim???? (pm olabilir)

Arkadaşlar,
Kartal Pendik Maltepe tarafından pazar günü yapılacak olan Menekşe gezisine gidecek varmı?

Dün , Bisikletliler derneğinin düzenlediği Sirkeci - menekşe (Dut yeme) gezisi vardı. Beraber gidelim diye sormuştum.

Bende yeni aranıza katıldım ve tek başıma sürüş yapmak istemediğim zamanlar katılabileceğim birilerini bulabilirmiyim acaba :)

Bende yeni katıldım,uygunsa müsait bir zaman da bisikletimi alınca görüşelim.

merhaba.

Ben de Kartal'danım.Bugün Atalar Sahilde yaklaşık 50 bisikletli seyir halindeydi.Bizim forumdan mı acaba?

evet bende görüm onalrı maltepe sahili taraflarında fotoğraf falan çekildiler:)

Arkadaşlar ben bu pazar işten çıkıyorum,önümüzdeki hafta içi de maaşı alırım bütçem 800 e yakın olacak büyük ihtimalle kron xc250,xc500 veya xc 750 modellerinden birisini alacağım,sizlerde ne var ?

bende TUR bisikleti Merida gayet memnunum

Arkadaşlar içinizde yakın zamanlarda sirkeciye gidecek olan var mı ? Beraber gidebiliriz,ben de bisiklet alacağım.

@Selami53

Selami bey, daha çok sahilde sürecekseniz bisikletinizi sedona 321 almanızı öneririm. Genelde şehir bisikleti önermiyorum ama o bisiklet alınabilir. Alacağınız kronlardan çok daha iyidir.

Sait bey,öneri için teşekkürler fakat sedonanın tasarımlarını pek beğenmiyorum,bisikleti sadece sahilde sürmeyeceğim,ada vs. benzer yollarda da kullanacağım.Şuan xc750 V ye karar verdim gibi. Fakat sirkeciye gidip onca bisikleti görünce kafam karışabilir.

@Selami53

Peki. MTB alacaksınız benim gibi:) ben de 3 ay önce 1000 tlye sirkeci ileri bisikletten Carraro daytona aldım. Ben kron xc500 yada kron xc1000 alma amacıyla gittim. Sedona 711v 2011 model çok istiyordum ama stoklarda hep bitmişti. Siz de gidip göreceksiniz bisikletleri kafanız karışacak benim gibi. Ama size kron önermem, bu sene çok şikayet duydum krondan. Size önerim Cararro 419 grunge(650tl), Carraro DAytona(1000tl) ya da whistle miwok 1161D(1000tl). Bu bisikletleri inceleyin özellikle. Ayrıca carraro yada whistle alırsanız servis-bakım konusunda çok fazla alternatif noktalarınız olur. Kartalda ve pendikte 2 şer tane olması lazım servis noktaları.

Carraro'nun o modeli hakkında çok tavsiye aldım fakat bir türlü beğenemedim,whistle tasarım bakımından güzel fakat verdiğiniz bisiklet modelleri 1000 lira. Ben kıt kanaat 800 lük bir şey anca alabilirim,biliyorsunuz ele 10 lira para geçse insan 810 liralığını almak istiyor sonu yok bunun :))

Kartallılar azcık aktif olun ya yapalım ufaktan bir organizasyon tanışmış oluruz,bisikletim yok artık önünüze mi atarsınız arkanıza mı bilmiyorum ama en geç 1 haftaya bisiklet alıcam.

Hemen hemen her gün atalardan çıkıyorum Suadiye bazende Göztepeye kadar gidip geliyorum katılmak isteyenler Ö.M atabilirler yada buradan yazabilirler

Arkadaşlar bisiklet konusunda Kron falan vazgeçtim,Sedona 761'in 2.elini alıcam,2009 kadrolu.

Bilal bey bisikleti alır almaz size katılmak isterim.

@Selami53

2009 kadro eski değil mi:) kaç km yapılmış bilginiz var mı?

Geri