Konu dışına çıkıyorum...! Forumda gördüğüm en ilginç topic bu yani...! Şimdi çoğumuz sizi tanımıyoruz..Bisikletinizin ne durumda hangi donanımlara sahip ve kondüsyonunuz nasıl bilmiyoruz..Sizce nasıl tahmin edelim.. ? ? ? ? ? ? ? Güzergah google mapsta 17 km filan diyor..Sabit 20 km hızla gitseniz..1-2 kezde dursanız 1 saatte ordasınız..Neyse bol kadanslar diliyorum artık )))))))))))))
hahah sağolsun ortalama 20-30 km giderim pazar günü olucağı için insanlar çok olur diye düşünüyorum bu rakam biraz daha aşşaya inebilir neyse teşekkürler
Güzel bisiklet Düşündühün parcalar da bir haylİ İyi İnşla yavaş yavaş yaparsın kafandaki bisikleti ortaya çıkarırsın ama sana benden tavsiye bisiklet bakım filan yapmayı unutma ve kilometren varmı bilmiyorum ama zincirin 2 bin km de bir değiştir
değiştirmesen bisiklete sorun cıkartı mekanizma olsun ayna kol olsun ruble olsun sorun yaşatır sen anlamasın ama bisikleti yıpratır daha önemli bi konu yok bide 5 ayda bir bisikletin göbeklerine bakım yapa biliyosan yap yapamıyosan bisikletçiye yaptır göbeklerde problem cıkmasınki bisiklet sana cok masraf çıkrmadan istediğin parcalara Para biriktir
Ismim ömer burak,
Eski bisikletimi toplama ve binme isteğinin son zamanlarda iyice bastırmasıyla internette dolaşırken bu fouma rastladım. Son bir haftadırda sık sık uğrar oldum. Umarım devamıda gelir.
Herkese selamlar bisiklet sporuna yeni başladım ve alacağım bisiklet seçiminde çok yardımcı oldunuz baştan bir teşekkür etmek isterım kron xc250 aldım bütçeme uygun olan bir model yapılan turlara falanda katılmak istiyorum fakat daha ortalama kaç km/s hız yaptığımı ölçmeye fırsatım olmadı ne yazık ki
Ayrıca bir problemim var kartal maltepe çevresinde kron servis bulamadım telefonunu yada adresini bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba bazı viteslerde zincir vites değiştiren aparada sürtüyor ismine bakmadım tekrar teşekkürler
Aramıza hoşgeldin bilal,öncelikle hayırlı olsun bi kaç gün önce haberim olsaydı bendede xc 250 var satmayı düşünüyorum uygun bi fiyata satardım sana daha 25 günlük bisiklet kartal civarlarındaki servisleri pek bilmiyorum ama ben kadıköyde hakkı bmx den aldım bisikleti muhattabım genelde orası servis konusundada çok iyiler ve güleryüzlüler gitmeyi düşünürsen sana tam yerini tarif edebilirim.İyi günler
hoşbulduk teşekkürler fakat kötü olmuş ilanın var mıydı sitede göremedim ben sirkeci efordan aldım bisikleti dün tesadüf önünden geçerken evime yakın kron bayiisi buldum çok iyi oldu ama tavsiye ediyorsan dediğin yerede gidebilirm
ilan olarak koymadım bu satma fikri bi anda netleşti kafamda yoksa ilan koysam görürdün direk , tavsiye ederim bi gün beraber gideriz yardımcı olucaklarını düşünüyorum
kronu çok tavsiye edene gördüm yerden yere vuran da gördüm ama tavsiyeler daha çoktu birde bütçeme uygundu kötü olduğunu düşündüğünüz yönleri neler ki ?