Scudo Sports

Kartal

Scudo
(Salcano İgman), (Bianchi AFX 2.0), (Sedona Borla) bunlarada bir bakmanı tercih ederim..:in: :in:

Herkese Merhaba bisiklet Sürmeye Yeni Başlamadım Ama Foruma Yeni Katıldım Her Akşam 19:00 19:30 Arasında Kartaldan çıkıyorum Eğer Bu çevrede Bisiklet Kullanan Arkadaşlar Varsa Beraber Kullanabiliriz :)
NOT.profildeki resim oldukça eskidir :)yaşım 20 adım Emre

Bisiklet Bi Heves Değil Yaşam Tarzıdır

Bugün de arka değiştirici düzgün değiştirmiyor. Ben kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım ama sanırım sorun gene teli saran kabloda. Fren ve ön değiştiricinin kablosunu değiştirdim. Arka değiştirici bazen vites değiştiriyor bazen en büyük dişlide kalakalıyor. Sanırım tel kablonun için saran sarmal tellere takılıyor. Gevşemiyor. Elimle biraz çekiştirince düzeliyor.

h.olsun sele konusunda alışırsın bende ilk başladıgımda senin gibiydim pedli taytlar var yada şort lar decathlonda uygun fiyata satılıyor. oradan bakabilirsin acıyı hafifleticektir. iyi günler.

KENDA marka lastiklerin modeli "Short Tracker - John Tomac signature -" dır. Ve hiç kullanılmamıştır; 0 kilometre. Düşük yuvarlanma direncine sahip " semi slick " diye tabir edilen arazi lastikleridir. Bunlar olunca asfaltta ayrı, arazide ayrı lastiğe gerek yok.Her ikisinde de yüzünüzü güldürecektir. Özelliklerine gelince;

- 26*1.90.
- Katlanabilir ( telsiz ).
- 120 tpi ( inch başına düşen dikiş sayısı ).
- İki farklı yoğunlukta hamur yapısı ( DTC ), 55 ve 60.
- 445 gram.

Çiftinin fiyatı: 145 lira.

Fotolar:

http://img199.imageshack.us/img199/1383/kenda6.jpg
http://img683.imageshack.us/img683/8783/kenda4.jpg
http://img813.imageshack.us/img813/767/kenda5.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/5816/kenda2.jpg

HOPE marka 3 adet 5 mm, 2 adet 10 mm ve 1 adet 20 mm'lik olmak üzere toplam 6 adet spacer. Bunlar da yeni ve hiç kullanılmamıştır.

6 adet spacer fiyatı: 35 lira.

Foto:

http://img836.imageshack.us/img836/1826/hopei.jpg

İlgilenenlerle kargo işini konuşuruz.

slm tolga anca üye olabildim geçen hafta harika bir gündü hepinize teşekkür ederim resimleri bekliyorum

Bu ilanı yanlış bölüme açmışım. Moderatörlerimizden bu ilanı, doğru bölüme almalarını rica ediyorum.

@tolga önal

Güzel bir parkura benziyor. Sanırım Alemdağ ormanına sahilden İdealtepe'den yukarı çıktığınızda E-5'e dönen sapakları geçtikten sonra Büyükbakkalköy'e sapan sağ yoldan gidiliyor. Bahsettiğiniz yola Maltepe'de Merkez Camii'nin karşındaki E-5'e dönen yöne sapıp, sırasıyla Maltepe Köprüsü'nü ve 4 yol ağzındaki Girne ve Zümrütevler (Eski adı Karacabey) Mahalleleri sapaklarını geçtikten sonra görünen Büyükbakkalköy ve Sancaktepe tabelasının gösterdiği sağ yola saparak ta ulaşılabilir gibi. Peki, Soğanlık-Samandıra üzerinden gelmek isteyenler nasıl bir yol takip edecek ?

kron xc 1000 seleleri oldukça rahat aslında ya da bana öyle geliyor. dün akşam whistle miwok vardı arkadaşta birkaç dk takas yaptık ve resmen bisikletimi hemen geri aldım selesi yüzünden. ben pedli tayt kullanmamama rağmen hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım.

O bisikleti sigarayı bırakmadan alamazsın! ...dedi eşim...
Sigaram, beni terketmek için alışveriş sitesinin bisikletimi kargoya vermesini bekliyor.
Uzun birşeyler yazarak okuyanları ( birileri okursa ) sıkmak istemem.
Öncelikle inanılmaz bir siteniz var ( üye oldum, "sitemiz" diyebilirim sanırım artık )
Aracımı alırken tüm dünyadaki forum sitelerin 50%'sini gezmişimdir herhalde. ( evet hastayım ben ) Hiçbirinde burada bulduğum genel ve teknik bilginin yarısını dahi bulamamıştım. Bisiklet adına o kadar çok bilgi var ki, gerçekten "Alışkanlık Yapıyor"
Pedal çevirmeye tekrar başlamamda sitenin çok faydası oldu. Satınalma sürecinde tamamen sitedeki yorumlar ile karar verdim. Salcona hakkında hararetli tartışmalara rağmen 212 HD modelinin siparişini verdim. ( Yakında Salcona gelir, Winston gider ) Başlangıç için iyi olabileceğini düşündüm.
Ben Kartal'da oturuyorum.Bisiklet gelmeden önce, forumdaki ve şahsen tanıdığım bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine ilk kurulum için önerdikleri Pendik Merkez Bisiklet'e giderek sahipleri olan Ablamız ve Abimiz ( isimlerini unuttum, özür diliyorum ) ile tanıştım. Salcona Teknik Servis bölümlerinde isimleri olmaması rağmen, bayi listesinde vardı. Allah'tan kendileri aynı zamanda teknik servismiş. Çok sıcaklar. Profesyonel olduğu izlenimi oluştu bende. Biraz sohbetten sonra kendileri biraz da dert yandılar. Birçok servisin cok kalitesiz iş yaptıklarını, bunun açıklanamayacak olduğunu, fakat hemen hemen tüm markaların servislere kurulum için çok komik rakamlar ödediği.. vs...
Kask ve eldiven de baktım. Onları da oradan temin etmeyi düşünüyorum. Galiba iyi servis bulmamın sevinci var içimde. O kadar çok yakınmışlar ki forum üyeleri bu konuda.

Anadolu yakasında Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Kaynarca Bostancı arası pedal çeviren arkadaşları gördüm, sevindim, mutlu oldum. Mutlaka tanışmak isterim. Yüksek tempoda sürmüyorsanız, aranıza katılmakta isterim. (insanların birbirine tekme ve yumruk attığı sporlar insanların dizlerinde geri dönülmez sorunlar bırakabiliyorlar, elinize de sadece plaket veriyorlar özür olarak)

Velhasıl, uzun bir aradan sonra ( bıraktığımda Türkiye'de disk frenler yoktu ) yeniden pedal çevireceğim. Yazım hatalarım var ise affola.

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Yazılarınızdan anladığım kadarıyla çok kaliteli bir arkadaşımız daha oldu.Bisiklete başlama sebebiniz ise bir o kadar güzel, inşallah başarılı olursunuz kötü alışkanlığı bırakma noktasında.Servis konusunda ise peşin yazmayın derim :) siz ne kadar anlamaya başladıkça servisin becerisi o kadar az gözüküyor size :) ve en sonunda en iyi servisin kendiniz olduğunu anlayıp evinize atölyeyi kuruyorsunuz :) Bu kadar güzel bir ilk mesaja ilk cevabı ben yazmak istedim tekrar aramıza hoş geldiniz.

Çok hoşbuldum.
Teşekkürler Ferhat Bey. Bende elime anahtar alıp sökmek istiyorum bisikletimi. Daha gelmemiş olan bisikletimi. Öğrenirim yavaş yavaş umarım.

@Ömer AVCI

Sözlerime bakıp hemen sökmeye başlamayın bence :) zamanı gelince nasılsa başlıyacaksınız.En azından garantisi bitene kadar bekleyin derim :) Forumdaki konuları iyi takip ve gözlemle çok kısa sürede ufak bakımlarınızı yapabilecek hale gelebilirsiniz.Sıkıntılı durumlarda da atölyemizde konu açarak yardım isteyebilirsiniz.Herşey zamanla nasılsa olacaktır.Forum için ise; bende sizin gibi teknik bilgilere hayran olarak başlamıştım ama ilerleyen zamanlarda gördüm ki forumun en güzel yanı içindeki arkadaşlar.Zamanla birçoğu ile dost seviyesine geldik.Türkiyenin birçok ilinde oturup konuşacağım arkadaşlarım oldu.Bir kısmıyla bunu başardık bir kısmıyla sadece sanal ortamdan ve telefon ile görüşüyoruz.Hepsini bu foruma borçluyum.Umarım sizinde aynı şekilde dostlarınız arkadaşlarınız olur........

• Beğen
Tepkiler: Ömer AVCI
Herkeze merhaba
Ozan ünaldı .
İstanbul*kartal da ikamet etmekteyim
corratec mayon kullanıcısıyım

Yaş 27 aktif olarak bisiklet kullanıcısıyım herkeze iyi forumlar selamlar.

Geri