Scudo Sports

Kartal

Yeni başlayanlar Garipçe zor olabilir. Özellikle gidiş ve dönüşde olan o malum yokuşlar...:)

Sizin oradan Sapanca'ya da güzel bir güzergah düşünebilirsiniz, göl güzeldir. Eee tabi bir gün Topçular'dan İznik de yapmanızı tavsiye ederim. Topu topu 54 km. gidiş, ne ki!

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Scudo
@Salih Dinçer

teşekkürler Salih. sapanca ve iznik güzel fikir. hem yeni başlayanlar, hemde sürekli binenler için topluyorum listeyi. sürekli binenlere de hitap etmek gerekiyor :) :)

Abi hayırlı olsun inşla kaza sız bela sız kulanırsın.

öncelikle sizde benim gibi uzun yıllar sonra tekrar başlayacağınız için hoşgeldiniz..
sizin şu anda yaşadığınız duyguları ben birkaç aydır yaşıyorum :) dilerimki bu azim ve şevkinizi kaybetmeden bol bol pedallarsınız

hedef ve amaçlarınız gerçekten çok hoş aramıza hoşgeldiniz binlerce kilometre yapmanızı diliyorum

Hoş geldiniz foruma :)

Cidden hoş bir alışkanlık yapıyor :)

Foruma hoşgeldiniz amacınız çok güzel kötü bir alışkanlığı bırakmakla kalmıyor üstüne faydalı bir spora da başlıyorsunuz.Zamanla forumu tanıdıkça ortamın ne kadar sıcak ve üyelerinin son derece yardımsever olduğunu göreceksiniz :)

Öncelikle, hoş geldiniz...

Yeni bisikletinizde hayırlı olsun.Umarım en kısa zamanda sizi bisikletinizin üstünde pedal basarken de görürüz.

Bence eviniz de en çok oturduğunuz odanın, en görünen yerine şunu koca harflerle yazın...

SİGARAYA BAŞLAMA, BİSİKLETİ BIRAKMA...

:)

Bisikletiniz hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
İlk sürüşünüzdeki mutluluğu ve yüzünüzdeki tebessüme şaşıracaksınız.
Sigarayı bırakmanızda size sabır diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Miraç AKSEL
Ömer abi hoşgeldin :) 1 taşla 3 kuş vurduk :) hem Ömer abiyi tanıdık, hem eski toprak geri döndü, hem de bisiklet sevdalılarına +1, sigara tiryakilerine -1 sayı eklendi :)

Bir kere bisikleti ufaktan tamir etmeye dursun insan. Sonra söküp takmak için bahane arar çünkü bisikletle oynamanın zevki ayrı oluyor. Abi ilerde ufaktan bisiklet tamiratına başlayınca ve evi atölyeye çevirip, alyanları ortalıkta bırakınca umarım yenge 'Ömeeeeer, yeter bisikleti bırak sigaraya başla' demez :D

@Ömer AVCI

Bu kelimeye çok güldüm hoşumada gitti ama öncelikle bisikletforuma hoş geldiniz.Ben bu sporların nerdeyse hepsinin içindeyim konu dışı ama olsun uzun zamandır bu kadar samimi bir yorum görmemişimdir ben Boks,rugby,juijitsu,kick boks gibi sporları yapmış biri olarak sizi bisiklet sporunu seçtiğiniz için tebrik ederim. Fakat sizi şu an en faal olduğum spor Rugby sporunu görmeniz ve o darbeleri almanın ne kadar zevkli olduğunu anlamanız için istanbulda 12 kasımda kadıköy vs avrasya(benim oynadığım takım) maçımıza davet etmek isterim. Hayırlı olsun bisikletiniz bol ve kazasız belasız pedallar.

Bisikletiniz hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz

ASTRO 212 HD GÜZEL SEÇİM 3 AYDIR KULLANIYORUM SIKINTI YOK

Bir bisikletli daha katıldı aramıza .Hayırlı olsun.

Merhaba biz 2 arkadaş olarak akşamları 20:00 gibi kartal 9 palmiyeden bostancı,kalamışa gidip geliyoruz bilginiz olsun.

selamlar,
adım Berke ,15 yaşındayım 2010 Xc 500 um var,
kozyatağı-caddebostan 3 km cuma(17.00,20.00) ve haftasonları(06.40,--) yapıyorum(antremana gidip gelirken).
tanışmak ve birkaç tavsiye almak istedim,bisikletimi modifiye etmeyi düşünüyorum,ne dersiniz ne tavsiye edersiniz?:)

-Suntour axon (Gidondan kilit,havalı maşa) -290 tl ye buldum
-Deore,alıvıo karışık bir vites seti
-Shimano Brm 486+rotorlar -200 tl
-Alexrims xc 44 Disc -200 tl

Böyle daha pahalıya gelecek biliyorum ama bisiklet değiştirme şansım yok,param oldukça yapmayı planlıyorum bunları...

Geri