Scudo Sports

Kartal

Scudo
Arkadaşlar 300 km'ye yakın oldu ama hala ben selenin acıttığını hissediyorum.

Seleye her türlü ayar yaptım yine de rahat değil. Hiç böyle ağırlığımı vererek oturamıyorum üstüne. Bu da bacaklarımın da ağrımasına sebep oluyor. Gereksiz yoruluyorum.

Sizi dinledim sabrettim ama jel minder alacağım heralde. Ya da seleyi mi değiştireyim?
Ne yapayım? Teşekkürler.

Mehmet dediğin padli taytlar sorunumu çözerde seleyi değiştirmek daha iyi olmaz mı? Sanki bana seleden gibi geldi. Eski bir bisiklet var bizde onun selesi bile bana daha rahat geldi.

@Armağan Pekatik

bende sedona borla var seleden şikayetçiydim ve yeni bi sele araştırıyordum bu arada 10 gün kadar geçti ve bi baktım toto seleye alışmış. eğer alışamıyorsan ucuz yollu geniş sele alabilirsin. orjinal selenin yanında tv koltuğu gibi gelir. iyi pedallamalar..

Armağan abi Pedli taytı kesin al bir kullan seleyide değiştir. daha rahat olur. ben pedli tayt kullanıyorum rahatım. Ama uzun turlarda pedli tayt bile yetmiyor. jelli yumusak yapıda kılıf var ondan alıcam.
Selemide değiştirebilirim. Bu arada ben salı persembe sabahları bisiklete biniyorum 7.50 de pendıkten basıyorum bostancıya kadar inşallah rastlarım bigün size.

@Armağan Pekatik

Bişe olmaz işe geç kalmadığım sürece arkanızda yol alırım :) :D

@Armağan Pekatik

Merak etme abicim zamanla 30 a çıkar o :)

@erdim ozan çakır

Yalnız geniş seleler, gün içindeki uzun süreli kullanımda bacakları olumsuz etkiliyor. Bu defa oturmaktan değil, hareket etmekten acı çekmeniz olası.

Selam ,anadolu yakasında sahilde oturanlar için yakın ormanlık bir alan alemdağ ormanı ve cevresini tavsiye ederim , sahilde idealtepe köprüsünden yukarı cıkıyorsunuz ,E-5 in altından geçip yolun sağ tarafını takip ederek ( hoş bir rampadır 3 km lik ) narcity'ye geliyorsunuz ,araç trafiğine kapalı yolu takip edin yolun bittiği yerden sola dönün alemdağ ormanındasınız , keyifli yakın parkur arayanlara ...)

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Geri