Scudo Sports

Kartal Uğur Mumcudan Kadıköye

okay mutlu

Üye
Tepki
0
arkadaşlar Merhabalar;
Kartal UğurMumcudan Kadıköye düzenli her sabah ve har akşam gidip gelmeyi düşünüyorum(iş İçin) Uygun bir bisiklet tavsiye edebilirmisiniz. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Forumu okudum ancak kimi ince lastik kimi şehir bisikleti hakkında yorumlar yapmış kafam iyice karıştı. Bütçe olarak 500-600 tl civarı.

Şimdiden teşekkürler

Scudo
carraro alabilirsin 600 tl civarlarında kompenentlerine göre en uygun bisiklet o şuan ;) uğurmumcudan kadıköyede çok rahat gidebilirsin

@samet_özdemir

Önerebileceğin bir model varmıdır peki? Bu arada ortalama fazla yorulmadan ne kadar zamanımı alır uğurmumcu kadıköy arası saat olara :)

@okay mutlu

Gidiş 1 saat dönüş 1 saat 15 dk.

+/- 10 dk ikisinede

@reha genç

Teşekkür ederrim bu arada Trek FX 7.0 nasıldır bu iş için uygunmudur?

hem hafif hem de ince lastikli artı amotisörü yok.
fiyatı sanırsam kutupayısı.com da 320 €.

@okay mutlu

Burada soracağınız 10 kişiden 8'i asfaltta işe gidip gelmede,şehir içi vs gibi kullanımlar geçtiğinde citybike 28" jantlı şehir bisikletleri alın der.

Ama ben size dağ bisikleti alın, uyumlu sürtünmesi az olan bir lastikle şehir içinde kullanın diyorum.

Hem sıkılıp dağ tepe,doğa gezintilerinde sadece bir çift dişli lastikle yepyeni deneyimler yaşarsınız.

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@reha genç

Önerebileceğiniz birkaç alternatif model varmıdır peki.

Teşekkürler

mtb istiyorsanız sedona 711,sehir,tur bisikleti istiyorsanız yine sedona 321 derim.

Sedona 261 ucuz hemde çok kullanışlı 4 saat rahatlıkla kullanabilirsin hemde dağ bisikleti olduğu için çok kolay sürülüyor

Geri