Scudo Sports

Karşıyaka Kron XC 2000 ve Bianchi Alice Bisikletlerim Çalınmıştır

@mrjoney1str pazartesi savcılık işlerine bakacağım.forumlar ilgili verdiğin bilgi için ayrıca teşekkürler.valla şimdiki aklım olsaydı neler neler yapardım da hatta yatak odama bile koyardım ama iş işten geçtikten sonra ne ala.mümkün mertebe gözünüzün önünden ayırmayın.

Fotolarına bakarken içim gitti konuyu hortlatıyım :) Yaklaşık 1 yıl olacak ve hiçbir şekilde ne polis soruşturmaları ne de savcılık soruşturmalarında hiçbir şekilde bisikletlere ve çalanlalara ulaşılamamıştır.Çalanın belli olduğu ama birşeyin yapılamadığı bir ülkede yaşıyoruz.Üzgünüm.Siz siz olun hiçbir kilite güvenmeyin en iyi kilit gözünüz olsun gözünüzün önünden ayırmayın dostlarınızı ;)

Söyleceklerim bu kadar.

Scudo
ben ne akla hizmetse dükkanın önüne 2 dakikalığına koymuştum kilitsiz arkamı döndüğümde bisiklet yoktu, iyi bir ders oldu bana o günden beri gözümün önünden ayırmıyorum akşamları evin salonuna koyuyorum.bazen alışveriş merkezine gittiğimde kitliyorum o zamanda Allaha emanet ediyorum :) onun haricinde bir yere kitleyip gitmiyorum. dediğiniz gibi isterse en sağlam kilit olsun gerekirse kesip götürüyorlar hiç farketmiyor hırsızlar için.

Geri