Scudo Sports

Karşıyaka iskele civarında bıçak çektiler

Scudo
@ihsan onur şener
Efendim dikkat edin. Hani haberlere çıkarsınız da... Adınız kötüye çıkar,sonra bırak bisiklet sürmeyi artık bakkala bile gidemezsiniz.

@Guney1907
Benim için hava hoş. Okulun hemen yanında karakol var.:);):D:koptum::cool:

@mehmetsunu
O zaman benim sele çok uygun. İskeleti titanyumdan yapılıp,yine titanyumdan borularla desteklendi. Selenin alt kısmı çelik panellere kapatıldı. Aynı şekilde boru da titanyumdan. Fakat merak etmeyin çok rahat.:kedicik:

Bu durumda bisiklet gidonuna pompalı tüfek takmalı (korkutmak için)

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Xoqo
@BisikletliCocuk Bu zamana kadar çıkmadı bundan sonrada çıkmazda, çıkartmam. Kimsenin hakkı değildir kolonileşip milletten zorla para almak. Dilenmekten bahsetmiyorum bildiğin haraç kesiyorlar.

Bu tip durumlar için her zaman yanımda bıçak taşırım. Belki bu çocuklar için kullanmam ancak 15-16 yaşında neredeyse yetişkinliğe ermiş bir çocuğu ne kadar teknik biliyorsam bileyim bastırmakta kendime pek güvenemem. Yanınıza ne olur ne olmaz diye aldığınız serçe parmağınızdan küçük bir bıçak belki hayatınızı kurtarabilir bunu unutmayın. Ayrıca internet üzerinde pek çok e-kitap var. Oradan kendinizi savunmanın püf noktalarını bulabilirsiniz.
@trabzonlu ozan
Aman öyle yapınca iyice kudurup birden saldırmasınlar.

@Aldora Road Team
Bir oyun oynarken bir şeyler kazanmanın kolay yolunu bulup, herhangi bir cezaya maruz kalmayacağınızı bildiğiniz zaman bu yolu kullanmayı bırakır mısınız?

@ihsan onur şener
İşte bunun için ya küçük savunma sistemlerine yada göz dağı verecek belirtiler lazım (yapılı bir görünüş yada bisiklette savunma amaçlı aletlerin görünür halde bulunması) gibi...

• Beğen
Tepkiler: Volg
Başımıza ne geliyorsa bu kızlardan geliyor bakmış elemanlar yanlarında kız var bunlar kavga çıkarmaz demiştir yapma yapma gidelim diyorlar sonra bu Veletler gaza geliyor önce lavuklara yumruk cakarim sonra şu aptal kızlara.

• Beğen
Çocuk diye hafife almamak gerek çünkü yakınlarında büyükleri oluyor. Hatta çocukların mahallesinde veya mekanındaysanız bulaşmayın yolunuza devam edin. Öyle bir olay başımızdan geçti ardından önümüzü şahin kesti hayatımda 2. kez o kadar hızlı koşmadım. Elektro şok değil de biber gazı taşımayı düşünüyorum çünkü biber gazı yakın temas gerektirmiyor ve birkaç kişiye birden sıkılıp kaçmaya fırsat oluşturabilir diye düşünüyorum. Umarım teoriyi pratiğe dökmem gerekmez.

Ayrıca yanınızda ne kadar güvenlik ekipmanı olursa olsun veya ne kadar teknik bilirseniz bilin sakata gelme ihtimali var.

• Beğen
@BağdatlıRuhi Elbette ki sakata gelme ihtimali var. Ancak, bu ihtimali minimuma düşürmek için düzenli olarak idman yapmak ve ekipmanlara gerekli bakımı yapmak gerekir. Ayrıca 4-5 kişi gelmeleri bir şeyi değiştirmez. Çünkü elindeki ekipmanı kullanmayı bilen ve o ekipman olmadan da rahatlıkla 1-2 tanesini saf dışı bırakabilen birisi olduğunuzu görünce gözleri korkacaktır.

Avucuna tukurcen biryapistircan samari 5 yil onceye donecek

Yanınızda sahte polis rozeti ve oyuncak kelepçe taşıyın bir gösterin bak nasıl topuk..

bu ti çocukları sokağa salanlar sopayı hak ediyor.

Bizim burada yapacaklar,ne biz yaşatırız ne polis :D:cool:

Bunların bide mahalle aralarında oturan mahalle çocuğu tipleri var işleri güçleri sigara içip,çekirdek yiyip,çöplerini sokağa atmak gelene geçene laf atıp mal mal bakmak,yüksek sesle argo konuşup çevreyi rahatsız etmek.Sabahın birinden geceye kadar böyle boş boş oturmak.

Hic riske atmaya gerek yok. Kucuk cocuk falan dinlemeyeceksin tekme tokat sopa silah hepsi mubah. Once kendi caninizi ve yaninizdakilerin canini dusuneceksiniz. Bunlar buyuyunce ne olacak sanki ya hirsiz ya gaspci. Sopayi iyi yiyeekler ki cesaret edemeyecekler. Sokaklar onlara ait degil vergisini odeyen duzgun vatandaslarin mali sokaklar. Bunu bilmeleri gerekiyor.

Polis geldiginde de niye yaraladiniz derse, hic cekinmeyin neden gupe gunduz yolumu kestirdiniz? Ben onu yaralamasam o beni yaralayacakti diyin.

geçmiş olsun biber gazı taşımak lazım şiddete başvurmamak için ve bunlardan kurtulmak için yaşları ilerleyince daha çok sorun olacaklar umarım akıllanırlar

@Guney1907

Yanimda kiz varken boyle bi olay olsa

1 Zaten durmam kizlara siz devam edin asla durmayin derim kizlari guvenli yere goturur geri donerim .... eee napacagimi tahmin ediyorsunuzdur.

2 kizlar durdu diyelim cocuga direk ne istiyosun derim para ya da bisiklet diycek gel al derim inerim bisikletten bisiklete binmek icin illa ki eli ayagi dengesiz olucak abartmayim ama kesin agzini burnunu kirarim acimam.

Bu arada disarda bol vakit geciren cengaverlere gelemez bu bebeler anca temiz yuzlu iyj kalplilere yanasirlar.o yuzden size tavsiyem wing chun ... eskrim .... eskrima derslerine girin .. bunlar savunma odaklidir. Olaylara serin kanli yaklasabilirsiniz nefes kontrolu de ogretirler ki en onemlisi budur... 4 ya da 5 kur gittikten sonra herhangi birjni yarim saat dovecek bilgiye sahip okursunuz.

Not : boksore dover ... yok kick box cu parcalar ... yok karete daha iyi gibi gereksiz troller yapmayiniz... kucuk bas bir sumo cu hepinizi ezer gecer ... anlatmak istedigim savunma sanatlarini bilen icin bu tur seyler onemsizdir.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Geri