Scudo Sports

Karşı Bisiklet Formaları

merhaba,
elinizde varsa xxl turkuaz cepli kolsuz tshirt almak istiyorum. nasıl alabilirim?

Scudo
@barış gül
ayırdım:) bilgileri özel mesajla yollayacağım:)

@Necmitaskiran

ben 170 boy 70 kilo olarak M giyiyorum. boy kilo oranınıza göre S olacak gibi size. ama sadece boy düşünürsek de kısa gelebilir mi acaba:) sevgilim 176 boy ve zayıf biri olarak S giyiyor ama. gayet de iyi duruyor. Karar sizin:)
Yeni formaları ne zaman yaptırırız bilemiyorum gerçekten.

@N.Erdem TUGRAHAN

Aytaçın telefonu varsa onunla iletişime geçebilirsin. formaların çoğu onda zaten. Beden belirtmediğin için ayıramıyorum şimdilik.

@barış gül

pardon turkuazı az önce murat kıyaka ayırtmıştım. lacivert olsa olur mu? ya da murat kıyak vazgeçerse size yollayabilirim.

@barış gül

tamam ayırdım. bilgiler özel mesajla az sonra:)

Dün size pm atmıştım. Lütfen kontrol eder misiniz?

@OkanAyaz

Mesajınızı aytaç'a ilettim. Umarım bu arada forma gelmiştir. bilgilendirir misiniz?

L beden Kollu arka cepli Turkuaz istiyorum nasıl alabilirim?

arkadaşlar bu konuyla ilgilenen yok heralde daha bende uzunzamandır cevap bekliyorum

@murat52

Senem abla ameliyat olmuştu sanırım o yüzden konuya bakamadı.Yada elinde kalmadı.Mesajınızı görürse yazıcaktır zaten

merhaba. mesajı gördüm şimdi:) elimde birkaç tane daha forma var. ama neler var şu an bilmiyorum.

elimde kalan formalar
S kolsuz cepsiz turkuaz
L kolsuz cepli turkuaz
L kolsuz cepsiz Kırmızı
S Kollu Cepli Turuncu
M Kolsuz Cepli Lacivert
Aytaçta da vardır forma eminim. Onunla da konuşup onda kalanları da yazarım en yakın zamanda.

L kolsuz cepli turkuaz nasıl alabilirim

Geri