Scudo Sports

Kars

Valla ben sürüyorum ama ne bisiklet yolu var ne de saygı. Ben şahsen genelde Kars ile ilçeler arasında ana yolda sürüyorum. Şehir içi hem küçük hem yollar dar ve kötü. Halen havalar kötü pek çıkılacak gibi değil ama o zamana düzelir umarım.

Scudo
@ktumimarnuman var efendim olmaz mı, (link) gruba katılıp özkan beye numaranızı verin Vatzap grubumuza dahil olun

n+1 turlara başladım karsta eşlik etmek isteyen varsa buyursun

• Beğen
Tepkiler: vedATt
Belki yardımcı olabilecek birileri vardır diye paylaşıyorum.

S. Mutlu: "Aktarıcı yamuldu. Parçayı tornacıya gösterdim olmaz dedi, kaynakçı da bu malzeme kaynak tutmaz dedi, 3 bisikletçiye gittim onlarda da parça yok. Iğdır da bulursun diyorlar."

Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Karstan kimse var mı şuan ? Doğu ekpresi ile geliyoruz da bir kaç soru soracaktım...

@BilallarikanYolculuk ne zaman? Bizde subatta yapacagiz.

@uussff

Bu ayın 17 sinde ankaradan çıkıyoruz 18 i karstayız 18-19 ekimde orda kalıp ordan da erzuruma geçmeyi planlıyoruz orda da bir gün kalıp ordan tekrar ankara.. ama kalacak yer ayarlamadık daha oteller biraz pahalı

@BilallarikanUcretsiz iptalli odayi gecelik 200 liraya ayarladik biz karsta. Iadesiz olursa 180 lira. Karsta tren garina yakin yerde bir otel ayarlarsaniz daha kolay olur sizin icin. Genelde otellerde acentalarla anlasmis, direk oteli aradiginizda yer yok, "internette yee buluyorsaniz satin alin" cevabi ile karsilasinca, internetten rezervasyon yaptirdim. Simdiden iyi eğlenceler.

Tren garı sıcak mı hocam ? Orda yatmayı planlıyoruz biz

Aktif olarak bisiklet süren var mı?

Kağızmanda olan var mı?

Karstan yolcu arakadaşlar varsa görüşmek pedallamak isterim birlikte.

Geri