Scudo Sports

Karnelere az kaldı :)

Scudo
@Can Sonbay

bende lisanslıyım yarışlara girdiğimi falan da biliyor hoca ama illa otoritesini koyucak ya.. arada kıyafetlerimi unutuyorum bi başlıyo nutuk çekmeye 40 dakka sürüyo.. :D

Ben kendimi güncelliyeyim. 10 tane 5, 4 tane 3, gerisi 4. O üç olanlar hocadan kaynaklanıyor. Denizli Şehit Öğretmen Yusuf Batur Teknik Lisesi Elektrik-elektronik Teknolojileri Alanı 10. sınıfta okuyorum(www.denizlieml.com).

OKS'deki şanşsızlıktan dolayı anadolu lisesini kazanamadım, anadolu otomasyon bölümünü kazandım ama kayıt yaptırmadım. hazırlık 9. sınıfı meslek lisesinde okudum ortalamam 83.63 olduğundan teknik liseye kayıt yaptırdım(2 puanla takdir belgesini kaçırdığım için çok üzüldüm). Orada da elektrik-elektronik alanını seçtim. 6. ve 7. sınıfta pek ders çalışmazdım. 8. sınıfa gelince geç de olsa akıllanmaya başladım. 9. sınıfı meslek lisesinde okuduğumdan diğer arkadaşlarım haylazdı kendimi onların yanına yakıştıramıyordum. Teknik liseye geçince fark etti. sınıfta 1 kişi hariç 1i olan yok, oda geçen sene kalmış bu senede bırakır gibime geliyor. 2 si olan 1-2 kişi sınıfımdan memnunum. Kendimi 9. sınıfta buldum eğer ben 9. sınıfı orda okumasaydım şu anda bu kadar çalışmazdım. Geçenlerde bir güvenlik projesi yaptım onun resimlerini öğretmenim istedi, bende mutlu oldum ama ne yapacağını söylemedi. İleride vatanıma yararlı bir insan olacağıma inanıyorum, canla başla çalışıyorum. Hayalim ASELSAN'da mühendis olmak. Şu teröristleri çaydıracak çalışmalar yapmak istiyorum.

Yazdıklarımı okuyanlara teşekkür ediyorum, siz siz olun en iyi bildiğiniz işi yapın çaycılıkta olsa... Sakın başkalarının fikirlerine inanmayın, kendi yolunuzu kendiniz seçin Allah'a dua etmeyi unutmayın...

Benim 3 tane zayıfım var.Dersleride sorarsanız Coğrafya,Tarih ve Sağlık Bilgisi :D ..........

@M:T:B

Okulunun eğitim düzeyinin yüksek olduğu internet sitesinden anlaşılıyor.
Bukadar kapsamlı bir site ilk kez görüyorum (Liseler arası).
İyi bir okulda okumak büyük avantaj çünkü imkanaları çok oluyor.
Başarılarının devamını dilerim.

zayıfım yok takdır aldım bır tane 4'um var lisede okuyorum meslek lısesı 2. sınıf bılgısayar bolumu...

@i_murat
Teşekkür ederim. Web tasarım ekibimiz çok başarılı. Dereceye giren arkadaşlarımız var. Okulumun imkanlara iyi ama çok eski içeri girseniz çok garip gelir. Ama yeni okulumuz yapılıyor. Saygılar... Bu arada teşekkür belgesi aldım.

Karneleriniz hayırlı olsun...Başarılarınızın devamını dilerim..

Geri