Ben takdir almayı planlıyordum ama alamıyacağım galiba. 10 tane 5, 3 tane 3, gerisi 4. Neyse Teşekkür belgeside güzel. Bu arada bu dönem başımdan geçen bir olayı anlatayım:
Bizim kimya öğretmenimiz biraz ters lise2 kimya biraz ağır olduğundan çok fazla konu işliyoruz haliyle dersimiz çok yoğun. Neyse yazılıo günü geldi normal bir tempoyla çalışmıştım. Yazılıya girdik soruların hepsini yaptım Yazılı çıkışında notları tartıştık ben en az 70 alırım dedim. Ertesi hafta notlar okundu benim kağıdım en sonlardaydı sonunda benim ismim okundu:
20! kulaklarıma inanamdım 20 almışım yazılı kağıdımı görmek istedim ama göstermedi. sınıfta 3 tane çalışkan var bunlardan biri benim çalışkanlar düşük tembeller yüksek aldı, nasıl olur böyle bir iş dedim. O güne kadar hi,ç bu kadar düşük not almamıştım. Çok üzüldüm annem bana hiç kızmaz bu yüzden fazla yıpranmadım.
Neyse her şeyin bir ilki vardır. Kurban bayramı bitti sonra 2. yazılı zamanı vardı ama bu sefer hazırlıklıydım tam 7 ün aralıksız kimya çalıştım

. Artık psikopata bağlandım. Hadi bakalım öğretmen hanım en zor sorularını hazırla artık korkum yok. (Her gün rüyamda kimya dersini görüyordum o derece çok çalıştım) Artık yazlı günü geldi hocam kaç soru var dedik 5 soru var dedi 20şer puan. 2 sorun yanlış olsa direk 60 alırsın 3 yanlışı düşünmüyorum bile. Eee 7 gün çalıştım 5 soru bana çerez gibi geldi 10 dakikamı almadı. Yazılıdan çıkınca yeniden tartıştık ben 100 bekliyorum dedim arkadaşlar sen 100 al horoz keserim diye dalga geçtiler. Diğer hafta yazılılar okundu:
100! Evet bu sefer amacıma ulaştım. Ortalamamı 60 a yükselttim. Ama hoca notumu 66,0 da bırakmış, insan 70 e tamamlar onu. Neyse bu bana acayip moral oldu o haftaki yazılılarımın en düşüğü 85 oldu. Artık kimyadan korkmuyorum sadece daha çok çalışıyorum. Sizlerde bunu başarabilirsiniz yeterki çalışın