Scudo Sports

Karli bir zirveden trail inisi...

@murat cömez

En başta şunu söyleyeyim abi. Estagfurullah ne dargınlığı. Söylediklerim şakadan ilerdi değildir. Şaka mayetinde yazdım öyle darıldım diye. Yok bir dargınlık falan gönüllerimiz ferah olsun :) Aslında en güzelini yapmışsın abi. Sonuçta ben mesajımda biraz mtb yol arasındaki tercihimi belirtmişim mesajımda konuyu takip edenlerin kendi tutkularını belirlemesi hususunda iyi olmuş yazdıkların. Böyle ince detayları düşündüğün için teşekkür ederim. :) Bu aralar sınavlarla uğraştığım için forumu çok sık takip edemiyorum. o yüzden kaçırmış olabilirim abi. Tekrar bir bakayım konuya.

Scudo
Abi harika bir tur olmuş.Evet bir türlü kar gelmedi ama sen karı bulmuşsun.Abi senden isteğim bir gopro silver alman.Takarsın kaska,bizi de heyecana ortak edersin.Hem fotoğraf çekmek zorunda kalmazsın hem de unutulmaz sürüşler hafızada kalır.Ayağına sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@Soner Közen

Tesekkürler soner, neyapalim o bizi bu sene bulmadi ama ben gitdim onu buldum. :) Soner ben de Garmin Virb Elite var daha yeni aldim sayilir ama hic kullanmadim. Yazin insallah arkadaslarla böyle heycanli bir cekim yapmayi düsünüyoruz, insallah sizlere o heycani tattiracam. :)

Karda kullanmanın ayrı bir zevki var MTB leri. çok güzel bir tur, inşallah hep en az bu güzellikte olsun turlarınız.

Çok güzel bir tur olmuş,emeklerinize sağlık.

Tesekkürler mehmet bey. :)

Süper. Konuyu takip etmek akşam akşam iyi geldi.. :)

@Serkan HODANCI
Tesekkürler serkan. :)

Geri