Scudo Sports

Karın ağrısı

Scudo
Böyle durumlarda çok çeşitli hastalılar mevcut ve bir çok nedeni olabilir.Burdan cevaplamak veya burda tehşis koymak mümkün olmayacağından İlgili kişilere muayene olmakda fayda var.Akabinde burada bir çok kişi tez de bulanabilir ve ve burdaki tezden yola çıkarak Annenize uygula yapabilirsiniz ve sonuç olarak belkide bir çok hatayı da beraberinde getirebilirsinizde....

Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Karakartal Platton
önder abi cok dogru soyledı en ıısı doktora gıtmek ama annem hemsıre onun ılk aklına gelenler sureklı kullandıgı ılac warsa dokunmus olabılır dıyor(kı cogu zaman gelen kısılerın oyle oluyor mus) bırde mıode hastalıkları olabılır dıyor lurfen ve kesınlıkle bır doktora gıtsın dıyor

Karnı ağrıyorsa şeker+su=şekerli su.. fondip yapılırsa faydalı olabiliyor.

Tabii karın değil de mide ağrısı ise gastirit, ülser, tifo, mide kanseri vs vs şiddetlerde hastalıklardan birisi olabilir, olmayadabilir. Bir iç hastalıkları gastroloji doktoruna gitmenizde fayda var. Onun tavsiyesine göre endeskopi çekilebilir annen. Geçmiş olsun. Bu arada kızartma ve çikolata gibi oksitlenmiş gıdalardan kaçınsın, bol su içsin.

• Beğen
Tepkiler: Karakartal Platton
Uzun süredir bisiklet sürmüyorum. Şimdi akşam serinliğinde kısa, yaklaşık 5 kilometrelik, gezintiler yapıyorum. Arada sırada hızlanıyorum ancak bisikletten indiğimde bacaklarım zor tutuyor, dizlerimin üstüne düşecek gibi oluyorum, ayrıca belli bir süre sonra karın ağrısı yaşayabiliyorum. Alışık olmadığımdan mı yoksa açlık gibi farklı nedenlerden mi kaynaklanıyordur?

Boy: 172 cm
Kilo: 65 kg

Geri