Scudo Sports

Kargoyla gelen bisikletim için km saati öneriniz :)

Tepki
0
arkadaslar yeniden mrb 1 haftalık bisiklet arayışı sonucu 1.84 boyluk 120 kiloluk fiziğime " carraro sportive 224 " modelini buldum denedim, çok ta beğendim. kargoyla gelecek satıcı sorun çıkarmayacağını söyledi, söylediği an benim için bitti çıktığı an yakasına yapışacağımı söyledim onay verdi :D şimdi bisikletime uygun, katettiğim yolu ve aldığım hızı gösterecek km saati arıyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim aynı zamanda bisikletim için düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim :)

Scudo
@Eray Tunçer
Hayırlı olsun. Kazasız, bol pedallı sürüşler dilerim :)

Ben "Cyclo CM 4.2" kullanıyorum. Kablosuz ve fonksiyonları da gayet işe yarar seviyede. Tavsiye ederim.

@Onur O.

teşekkürler :) önerdiğin km saati aynı zamanda açıldığı gibi saniyesi dakikası başlıyor sanırım doğru muyum?

hayırlı olsun. kablosuz önermem. hem saate hem de vericisine pil kullanmak zorundasınız. kablolu bir sigma öneririm. ama ben cateye hastasıyım. ayıp olmasın diye önermiyorum :) güzel günlerde keyifle sürmeniz dileğiyle.

Sigma BC 5.12 veya 8.12

Kargoyla gelen bisikletin kilometre saatleri ayrı mı oluyor? :)
Piyasadaki bütçenize uygun olan her kilometre saatini alabilirsiniz.
Neredeyse hepsinde hangi özelliklere sahip olduğu yazar ve hepsinde fiyat arttıkça özellik artar.

Bende o kisimdayim kargoyla gelince bisiklet km saatinde indirim mi oluyor ? ;)

Neyse Sigma bc 5.12 yeter artar :)
Yada Garmin 800

Cateye'in kucuk modellerinden biri, kargoyla gelen bir bisiklet icin uygun olacaktir diye dusunuyorum.

yani arkadaşlar bisikleti aldığımı geleceğini belirtmek için öyle yazdım :D hemen saptırmayalım :) sigma bc yi alacağım gibi gözüküyor

@Eray Tunçer
Bc 5.12 ideal bende vsr 50tl mi neydi yada 40 oyle birseydi fiyatina gore gayet iyi yagmurda camurda falanda kullandim hos yani al onu az para guzel kalite diye bir durum olusur ;)

@Tahsin Y.

anladım.. internetten baktım farklı farklı resimler çıktı hangisinin o olduğuna karar veremedim. size sorayım? kaç km hız yaptığını gösterirken katettiğin km'yi de hafızasına kayıt ediyor mu?

@Eray Tunçer
Sigma bc 5.12
Anlik hiz
Saat
Toplam km
Tur km
Tur suresi

Bunlari gosteriyor

@Tahsin Y.

tam benlik :) tur km tur suresini anlamadım ama olsun diğerleri işim görür ya yeter teşkkürler yeniden

@Eray Tunçer
Yani o turluk yaptiginiz km ve o turun suresi

Geri