kargoyla bisiklet yollamak

emreayan

Daimi Üye
Kayıt
18 Aralık 2005
Mesaj
241
Tepki
64
Şehir
adana
arkadaslar istanbuldan adanaya bisiklet+kadro+bi çift jant seti göndericem hangi kargo en saglam ve en ucuza götürür,fiyatlari bilen varmi aranizda,kargo firmalarinin web sayfalarindan ücretlere baktim ama kg cinsinden hesaplayabiliyorum ücreti geçen gün aras kargoya sordugumda desiküp olarak aliyoruz dedi fakat kg cinsi daha ucuza geliyo belki aramizda daha önce göndermis vardir bi sorayim dedim,bide gönderirken bisikleti koliyemi koyucaz deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim:)
 
Scudo

bisiklet_tutkunu

Daimi Üye
Kayıt
22 Temmuz 2006
Mesaj
258
Tepki
99
bu konuda hiç bir deneyimim yok ama en güvenli kargo bizim ailecek olarak kullandığımız mng kargo bir araştır sor fiyat konusunda hiç bir bilgim yok.
hadi sana kolay gelsin
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Satıcılardan rica edersen sana bir bisiklet kolisi vereceklerdir Emre. Daha sonra ön ve gerekirse arka tekeri söküp, gidonu da gerekirse söküp koliye koyabilirsin. Hatta sağlıklı olması açısından pedalları ve arka attırıcıyı da sökmen iyi olur. Tabi bol bol sünger veya köpük destek kullanman, söktüğün ve sallanan parçaları bantlar veya cırtlar ile sabitlemen yine faydalı olur. Ama hangi kargo firması dersen bir fikrim yok. :)
 

emreayan

Daimi Üye
Kayıt
18 Aralık 2005
Mesaj
241
Tepki
64
Şehir
adana
ya aslinda bende adanaya gidicem 1 hafta sonra ama yanimda 5 koca valiz ve bide onlar olunca otobüste yer olmaz açikta kalirim endisesine kapiliyorum acaba binebilirmiyim otobüse neyse tesekkürler arkadaslar sagolun