Scudo Sports

Kardeşim İçin Topladığım Bisiklet - Abiden kız kardeşine ev yapımı MTB :D

mtbcandir

Forum Bağımlısı
Tepki
722
Bisiklet
Scott
Herkese merhabalar ;

Uzun yıllardır bisiklete biniyorum ve kardeşimde ilgi duysada bir türlü karar veremiyorduk bisiklet konusuna. Ama stres atma,zinde kalma, bu kültürün güzelliği, topluca bir yerleri gezme arzusu, aynı zamanda bu tutku ona da bulaştı. Hem sinirsel hem rahatlama açısından ve daha sayamadığımız birçok faydasının olduğunu hepimiz biliyoruz.

Neyse özetle bir bisikelt toplama fikri geldi. Benimde evde parçalarım vardı biraz. Sonra dedik ki neden sende başlamayasın. Geçen hafta aldığımız kararla bir hafta içinde bisiklet topladık. Açıkcası kadroyu alırken aldığımız kişiden de çok destek gördük. Sonrasında her kargolu aldığımız ürün kendiliğinden kargosuz hale geldi. Birisini istemsiz yaptılar birisini indirim denk gelmiş gönderen karşıladı derken daha toplanmadan çok uğurlu geldi kerata... Ama işin kötü tarafına gelirsek kendime ait olan bisikletten daha güzel oldu galiba :D :D :d kardeş kaygısından olsa gerek.

Bisikletimizin ekonomik sebeplerle ilk başta maşasına çok para ayıramadık... Bu hali bile ciddi topla oluşturdu çünkü. Arka aktarıcı eski bir xt yılların xt'si :D maşa desen arada çalışıyor :d geri kalan her şeyde orta seviyelerde... Elimizdeki imkanlarda bir yere kadar tabi.

Bu arada toplama aşamasında @Burak Boralılar'a indirimli verdiği jantlarda ötürü, ücretsiz verdiği parçalardan ötürü teşekkür ediyoruz.

Gelelim bisikletin teknik özelliğine ;
Kadro : TREK 6700
Maşa : Dandik Bir Zoom :D satmaya utandığımız bir maşaydı :D
Gidon : Truvativ Team Stylo 58cm
Gidon b : SLK FSA
Fren : Avid Elixir 5 + Rotor Avid ön 185mm arka 160 mm (@Anonim ekledim haklısınız )
Furç : FSA
Sele : Scott
Sele B : Ritchey
Sele K : Bontrager
Jant : Alexrims XC 44 + continental dış lastik +zefal band
Vites K : SLX 3x9
Ön Akt : Deore
Arka : XT
Aynakol :SLX

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
@Emre Nakipoğlu Böyle güzel bir bisiklette ufakta olsa payım olduğu için mutluyum. Kazasız belasız güzel güzel kullanır inşallah bisikleti :)

Elcikler, sele,kadro gayet uyumlu olmuş estetik açıdan. Binen kazasız belasız binsin. Güzel iş çıkarmışsınız.

Harika olmus. Kazasiz belasiz kullansin kardesiniz insallah

@emrenakipoğlu Eyvallah abim :) Kadro ve renk uyumu çok iyi olmuş. Bu arada kadro ne kadara mal oldu? Orbisplustan sıkılmaya başladım :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sallehpaul kadroyu konyada bir arkadaştan aldık. Durumları anlattık falan sağolsun yardımcı oldu öyle aldık. 600 tl ' e verdi. Kısaca denk geldi. Teşekkür ederim güzel yorumların için.

Emeginize saglik, gercekten cok güzel ve süper bir bisiklet cikmis ortaya. allah kizkardesinize ve size beraber kazasiz belasiz uzun turlar nasip etsin. Ben böyle konular görünce mutlu oluyorum.

Ayrica Burak Boralılar kardesimizin gösterdigi ilgi den dolayi ayri bir tesekkürler etmek istedim, icimden geldi.:) Allah ona daha cok versin.

DIPNOT: Aynakol SLX demissiniz ama fotograflarda XT Görünüyor, bisikletin masasini da yakinda destirirseniz ömürlük bisiklet olur.:)

Tekrar güle güle külanin, hayirli olsun.:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@Murat Cömez aslına bakarsanız Xt aynakolu aldım. Resimdeki gibi. Ama Trekteki slx dişli seti benim eski dişli zincir setimdi. Bende bu yeni aldığımı takmak istemedim çünkü dişlileri bozar diye düşündüm. Yoksa bunu takmayı daha çok istiyordum. Çok dikkatlisiniz :D Teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için. İnşallah hep beraber nice tularda eskitiriz.

@Emre Nakipoğlu Çok şık olmuş. Bileşenler de kadro da çok güzel görünüyor. Ellerinize emeğinize sağlık. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim ikinize de.. :)

@SerkanH teşekkür ederim. Uydurmaya çalıştık bir şeyler ama... İlk toplama aşamasında her şey sıfır ya da sıfıra yakın olmadı malesef. Mesala arkada aktarıcı benim üniversitedeki arka aktarıcım. Yıl 2010 :D civarı. Teşekkür ederim güzel görüşünüz için tekrar.

@Auron Sanchez eyvallah kardeşim. Beğenmenize sevindim gerçekten.

@ozeltimci09 görüntü trek'in :D tabi .. Bizde bir şeyler yapmaya çalıştık. Teşekkür ederim size de.

@Emre Nakipoğlu
Trek kadro ve kompanentlerin renk uyumları çok hoş olmuş.Elinize sağlık kardeşinizede kazasız belasız sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Mavinin uyumu , kaldatonun fesatlanmasi , sonra titreyip kendine gelmesi :D hayirli ugurlu olsin . kac kilo dicemde maşa zoomsa kafadan 15 kilo olur pisiklet :D :D

Renk uyumu şahane olmuş, kazasız belasız keyifli sürüşler olsun :harika: Listede bir tek frenlere yer vermemişsiniz galiba, ya da ben gözden kaçırdım, selamlar.

valla brova bisiklet toplamak bana her zaman zor iş gelmiştir...stajer lazımmı :)

Geri