Scudo Sports

Kardeşim için bisiklet aldım ama -_?

Dr Ateş

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Carraro
Merhabalar,
(link)
Linkteki bisikleti aldım, kardeşimin boyu 1.60 kilosu 65 çok mu büyük olur ? Sanırım bana bile büyük boy 1.78 kilo 84

Teşekkürler

Scudo
merhaba

pedalin orta göbeğinden,sele borusu girişine olan mesafeyi cm cinsinden yazar mısınız,

büyük geldiğine inanıyorsanız,hiç kullanılmadan iade etmeyi deneyebilirsiniz

Size uygun gelebilir ama kardeşiniz için aynı şeyi söylüyemem malesef kadro boyu verilmemiş sitede tam ölçülmeden bişey söylemek doğru olmaz ama resime göre büyük gelicek gibi duruyor.

resme bakınca 50 cm gibi görünüyor,Large beden sanırım,ancak metre ile ölçülür ise tam değeri alabilirsiniz..

kardeşinize xs yada s beden uygun gelebilir,deneyerek almak her zaman sağlıklı olur..

Sürüş çok zor olur mu? Çok uzun meseja gitmeyecek arada bende kullanırım belki

@Dr Ateş

resimde ki şekilde ölçebilir misiniz

http://s1308.hizliresim.com/1d/5/r50ft.jpg

@Dr Ateş

tahmin ettiğim gibi 50,8 cm,bu kadro boyu kardeşinize çok büyük gelir

kardeşinize uygun olmayan bir bisiklet , sırt ağrıları gibi rahatsızlıklar getirebilir ,

sizin içinse kısa sürüşlerde kullanılabilir,ancak kanımca size görede büyük

çok fazla 1.80-1,85 cm göre daha uygun size anca uyar.

Ürünü iptal ettirdim.. Alternatif önerilerinizi belkiyorum

@Dr Ateş

Sizin adınıza sevindim,paranız boşa gitmemiş oldu

düşündüğünüz marka ve modeli var mı, kardeşinize mi yoksa kendinize mi bisiklet almayı düşünüyorsunuz

Kardeşim için düşünüyorum boy 1.60 kilo 65 arada bende sürerim diye düşünmüştüm olmadı.. limit max 350 arası 450 - 500 tl lik bisikletler bu fiyatlara alınabiliyor mağazalar indirim yapıyor.
Buna göre öneride bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler

Hocam çok sıkıntılı olur her şeyi geç bisiklet üzerindeyken 2 ayağını yere basamaz :)

Ateş bey , iyi bir bisiklet istiyorsanız nakiti biraz daha artırmalısınız,300-400 arasında tavsiye edebileceğim bisiklet, Allah muhafaza bir kaza esnasında donanımları kırılabilir,sonuçlarıda sakatlanmaya kadar gidebilir,

bu nedenle kardeşinize önerebileceğim bisiklette iyi bir bisiklet olmalı,çarpma esnasında yada çukura girdiğinde parçalanmasın,

hepimiz ufak defek buna benzer kazalar yaşamışızdır,ben şahsım adıma ne kadar iyi bir sürücü olsam da, yolların bozuk olmasından 2 kez kaza yaptım ,

bunun yanında kask hayati önem taşımaktadır,ben kasksız bakkala bile gitmiyorum,size önerim alacağınız bisiklet iyi olsun güzel olsun kardeşiniz seve seve kullansın..

O bütçeye 2.el kron xc250 veya daha üst modeller alınabilir.

Geri