Scudo Sports

karda yine belgrad (24-1-2010)

paylaşım için teşekkürler.specialized lerde aklım kaldı.iyi bakın onlara.

• Beğen
Tepkiler: otec
Scudo
gerçekten ormanda bu tür etkinliği yapmak daha zevklidir doğa ve siz.Süper manzara ve sizler mükemmelsiniz kalın sağlıcakla...

ah be keşke bende bu hafta gelseydim belgrata resimleri gördüm kıskandım tüh neyse inşallah bu hafta sonuda kar olur darısı bize kar soğuk ama insannar sıcak kendinize iyi bakın

Çok güzel bir tur olmuş Yasin'im ellerinize sağlık, orada sizinle olmak çok güzel olurdu beyazlıkların üzerinde. Bu sene İstanbul'da bulunmadım, kar yağdı arkadaşlar fotoları gönderip gönderip çatlatıyorlar beni burada :D

Karın keyfini doyasıya çıkarmışsınız ayağınıza sağlık.Bu arada kar yağmasına kabus diyenleri kınıyorum......

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@Aydın Yıldırım

Asıl kabus bunu diyen insanlar.
Kar kabusu Istanbulun üstüne çöktü falan filan.

Kar havadaki bütün mikropları temizliyor. Dikkat etmediniz mi nefes aldığımızda ne kadar temiz bir hava doluyor ciğerlerimize . Arada da kar taneleri giriyor ağza :)

Bu gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Gerçekten çok güzel fotoğraflar.

Bir şey sormak istiyorum. Sizce çamurda mı bisiklet sürmek daha kolay yoksa karda mı?

@G. Akpınar

bence karda sürmek daha zevkli ve kolay. çamur hem üzerimizi kirletmesi hem bisiklete daha fazla zarar vermesi açısından kötü. çamur bisiklete yapışınca çok zor oluyor. karın üstünde tekerlerin çıkardığı sesi tarif etmek zor.

• Beğen
@haceli yılmaz

malesef tahminler hafta sonu yağmura döndü. ama "sadece tahmin" .. ;)

@Hakan Yazman

Hakan'cım, senin de ellerine sağlık :);)
evet senin olmanı ben de isterdim. artık önümüzdeki karlı günlere bakalım :D
aa.. yarışa bile gelmemişsin.? yarış baya zevkli olurdu sanırım.
neyse.. üzme kendini :D

• Beğen
@G. Akpınar

kar yeni yağmış ve ilk üzerinden geçen bisiklet ise çamurdan çok çok kolay. üzerinden araç ve yayalar geçmişse, yani ezilmişse.. ön tekeri kontrol etmek zordur. her an sürpriz yapabilir. :)

daha karda binmediyseniz ilk fırsatta deneyip kararı kendiniz verin bence..

@samet özdemir

biraz uzaksınız, ha gayret. :)

• Beğen
Bu ne zevktir arkadaşlar, sizleri kutluyorum. Herkesin salak sümsük pineklediği ve sn Akpınar'ın bahsettiği o nefis kar kokusu dolu oksijeni reddettiği zamanlarda siz emek vererek ciğerlerinize doldurdunuz. Güle güle kullanın :))
Sevgi ve muhabbetimle nice bol oksijenli turlarınıza

daha karda binmediyseniz ilk fırsatta deneyip kararı kendiniz verin bence..

denedim çok zorlandım :)

• Beğen
@G. Akpınar

ayak basılmamış ve 10cm i aşmayan taze karda (sertleşmemiş) deneyin birde.. zorlamaz ve keyif verir. e bu basılmamışı nerde bulunur? tabi ki orman ve benzeri yerlerde. :)
ya da tenha yollarda, kısa süreliğine..

cesur yürekler. .yüreğinize sağlık . . .

alıntı :Çıraklığı olmayan işin ustalığı olmaz..

Geri