Scudo Sports

Karda eymir gölü!!!!

Bozcan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.029
Yarın 03.01.2009 cumartesi günü Eymir gölüne karda bisiklete binmeye gidiyoruz. Eger göl donmussa karsıdan karsıya geçeceğiz. Su an kullanacağımız en buyuk kasa transit(koltuksuz) var. içeri bolca bisiklet ve bisikletci alacaktır.

Güzergahımız:
Eryaman-odtu-eymir

Gelmek isteyen arkadaşlar haber versin. yol uzerinden biryerlerden alalım.

Gecen seneki videomuz:
[GVIDEO]170200150761218775[/GVIDEO]

Scudo
Ben gelmeye çalışacağım. eğer bir terslik olmazsa 11 gibi Eymir'de olurum. Sizi zaten gölün üzerinde görürüm :D

biz 11.30 gibi yelken büfenin önunde oluruz.

Bu sefer dikkat edin göle düşmeyin:D!! Mazallah!:eek:

Bir aksilik çıkmazsa saat 11 gibi ben de orada olurum.

Bir aksilik çıkmazsa o saatlerde bende eymirde olacam kendinize iyi bakın dikkatli olun.

Eğmir çevresinde bisikletle Mayıs ayında turlama şansım olmuştu...Ama gölün donduğunu duysam inanmazdım...Videoyu görünce çok şaşırdım doğrusu...Müthiş bir keyif olduğundan hiç kuşkum yok ...Video için teşekkürler...Bugünün videosunu bekliyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: tugche
Yav yaptığınız baya baya bi delilik abi. Helal olsun cesaretinizden dolayı kutluyorum sizi. Ben bi ara dedim heralde kameraman düştü düşece. Bide öndekinin arkasından gidio :)

@oguncavus

sabah 8:15de sdsde olacagım

Kar bu şekilde yağmaya devam ettiği sürece benim de sabrım gittikçe azalıyor. Yarını beklemeyip birazdan çıkıcam o olacak :D Neyse yarın(4 Ocak pazar) sabah 8.15'de SDS'de görüşmek üzere...

Bugun karsıdan karsıya gecemedik. Biraz ilerledik buz boydan boya kalın bir ses ile catladı. Böyle hani karpuzu yararsın da bir ses cıkar ya, neredeyse aynısı. Catırtılar eşliğinde nasıl kıyıya kactık anlatamam. :) Ama mütiş zevkli bir gundu. Gülmekten gözlerimden yaş geldi bir kaç kere.

Yarın (04.01.2009) pazar gunu de 11.30-12.00 arasında ODTÜ'de olacağız.

Geri