Karda Downhill

endurocu17

Aktif Üye
Kayıt
24 Ağustos 2014
Mesaj
187
Tepki
91
Şehir
çanakkale/yenice
Bisiklet
Kron
Herkese merhabalar kış gelmesiyle beraber kar yağışı etkisini gösterdi ve bizde karda downhill yapmadan duramazdık. 3 kişi yola koyulduk ve kar fazla olduğundan yol görünmüyordu ondan hızlı inemedik ama eğlenceli oldu denemenizi tavsiye ederim.

Ve günden kalan güzel bir kaç fotoğraf...
dh.jpg IMG_1033.JPG
 
Scudo

hidromek

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Mayıs 2015
Mesaj
802
Tepki
1.117
Yaş
48
Şehir
istanbul
İsim
Vedat S
Bisiklet
Carraro
bu karda kışta iyi cesaret tebrikler ben cesaret edemem
 
  • Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaş

SerkanH

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Nisan 2014
Mesaj
3.494
Tepki
2.334
Yaş
44
Merhaba. Bence çok güzel bir bisiklet gezisi olmuş. Dönüşte bisikletlerinizin bakımını hemen yapmalısınız. Downhill' i dağlarda bisiklet sürmek değil de sanki başka türlü hatırlıyorum. Elbette karlı zeminde de sürüş, toprak zemindeki gibi olmayacaktır. Kar suyu metalin en büyük düşmanı. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

3:45 dakikadan sonra başlıyor asıl mesele.. :)
 

endurocu17

Aktif Üye
Kayıt
24 Ağustos 2014
Mesaj
187
Tepki
91
Şehir
çanakkale/yenice
Bisiklet
Kron
@SerkanH Downhill videodaki gibi şekilde yapılıyor ama tek o değil Burak Uzun un girdiği yarışlara bakarsanız videodaki gibi değil. Bizim dağlardada imkanlar çerçevesinde yapıyoruz o şekilde yerler yok. Normalde Daha dik yerlerden iniyoruz ama kar dolayısıyla bu rotayı seçtik. Bir önceki video ya bakarsanız orada dik yerlerden indik. Ama kamera geniş açı olduğundan çok dik görünmüyor. Bakımı hemen yapmalıyız doğru söylediniz ama soğuktan ve geç geldiğimden yapamadım bodrumda kaloriferli odaya koydum pas yapmasın diye. Yorumunuz için Teşekkürler. Sizede kazasız pedallar...
 

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
@ahmet emin aydın genç yaşta bu tutku tebrik edilesi. Bisiklet tutkusu doğayla buluşunca tadı bir başka. Hele de bu mevsimde, bu hava koşullarında bu kadar güzel bir doğada şahane bir tur çıkmış ortaya. Manzara şahane, paylaşım şahane, müzik zevk meselesi tartışılır evet ancak daha "kimlikli/nitelikli" müziklerle videolar hazırlamak denenmeli bence, belki başka bir turda başka bir müzik denersiniz, ne dersiniz? Kazasız, belasız nice turlarınız olsun, teşekkürler :harika:
 

endurocu17

Aktif Üye
Kayıt
24 Ağustos 2014
Mesaj
187
Tepki
91
Şehir
çanakkale/yenice
Bisiklet
Kron
@BF Okuru Güzel yorumunuz için çok teşekkürler evet doğaya bağlı biriyim. Müzik ise youtube da telifsiz olması lazım. Okul derslerden müzik arayıp teke tek dinleyip seçme şansım yok ne yazıkki. Yaz tatilinde daha kaliteli şey ler yapıcam. Sizede kazasız belasız turlar...

@barış barış Teşekkürler...

@Aazam Evet fazlasıyla :)

@BF Okuru hatta güzel bulduğunuz telifsiz şarkıları bana atabilirsiniz