Bir suredir forumdan uzak kalmisim. Bu sirada hayatimda guzel gelismeler ve degismeler oldu tabi
Bugun, yaklasik 4-5aydir kullanmadigim bisikletime biraz bakim yaptim, 2.5likeek: ) lastiklerimi cikartip bisikletimi asfalta uygun hale getirdim
Bu heyecanla foruma girdim ve ironman abimin konusunu gorunce atladim O guzelim dag ve kar fotograflarini gorunce aman tanrim bisikletime niye asfalt lastigi taktim dedim bir an
Cok selamlar ironman abim, eskisi gibi gezilerinizin takipcisi olacagim
tabi yaaa at o bisikleti ordan kurtul napcan sana faydası yok kanı gibi kocadı artık fıren yok vites yok amasor kafasına gore çalısıyo her yeri at arabası gibi gıcırdıyo rengi atmışmatımsı bişey olmus nereye kadar bole gidecek en iyi sini yapmıssın atmısn kurtulmusun karagöbek abinin ordan yenisini al :in:
(KOMANDO OLUP DAĞLARDA TİTREYECEĞİNE TOPÇU OL DAĞLARI TİTRET ÇVŞ A.KARAGÖBEK........)
vay vay bu ne güzel bir gezi böyle, konya ekibi gerçekten kıskanılacak bir ekip, "işte budur bisiklet" dedirten turlarınız var, fotoğraflar apayrı güzel, dedeyi zaten tanıyordum önceki tur yazılarından, ereğliden hepinize kucak dolusu selamlar