Müthiş bir tur olmuş. Fotoğraflara bakınca neden bu kadar iddialı bir başlık attığınızı (Karda bisiklete böyle binilir) daha iyi anladım. Başlığıyla, anlatımıyla, fotoğraflarıyla enfes bir gezi. Paylaşım için teşekkürler
harika bir gezi yapmışsınız ne kadar güzel desem az. Konya'da yaptığınız bu harikulade güzel geziler hem beni Konya aşığı yaptı. Bir firsatıı bulup sizlerle beraber pedal çevirmek içn can atıyorum. Her hafta çektiğiniz farklı birfotograf bilgisayarımın masa üstünü süslüyor
Konyada göremediğim karı pazar günki gezide gördüm sonunda.Mükemmel bir gezi oldu,karda bisiklet sürmenin zevkide bi başka oluyor gerçektenİnsanın içinden keşke birdaha olsa diyesi geliyor geziye katılan herkese çok teşekkürler.Allah tekrarını nasip etsin .. ayrıca Hasan abiyede çok teşekkürler..
mükemmel fotolar mükemmel makineler tabi herşeyi mükemmel kılan siz sevgili pedal severler..bende karda pedallamayı çok severim fakat antalya ya taşındık 10 gün önce bir daha kar görür müyüm bilmiyorum
Of of of. Gezinin kralı derler ya işte buna derler. ''Karda zordur yürümek anladım gelmeyecek'' diyen şair bisikletle gelen ironları unutmuş anlaşılan. İronlara türk bisikleti adına üçkere. Saol Saol Saol.