Scudo Sports

Karda bisiklet sürmek

İki Gündür Buzlu ve Karlı Yolda Sürdüm..Asfaltta yeni yağmış karın üzerinden gitmek bambaşka bir duyguymuş:D Buzlu yolda yürüyerek birde bisikletle gittim bisikletle daha rahat hızlı gittim yalnız eğim olunca biraz tehlikeli ama yinede kontrol ediliyor:D sert karın üzerinden hiç zevk almıyorum valla kollarım ağrıyor...
1530470_959329287412420_721510667776040657_n.jpg 10891832_959329334079082_7724537858630143776_n.jpg 10915268_959329370745745_1786292214049732244_n.jpg

Scudo
@Emre Yönlüer
Değişim vakti çoktan gelmişti de lastik hâlâ bana ulaşmadığı için bekliyorum.

Müthiş zevkli bir sürüş deneyimi. Bir kez sürdükten sonra, meteorolojiyi takip etmeye başlıyacaksınız, "kar var mı acaba" diye. Hele bir de gün batımına doğru gidiyorsanız, tadından yenmiyor. Eldiven ve gözlük şart. Özellikle fırtına gözlüğü çok büyük rahatlık sağlıyor.
http://imageshack.com/a/img673/7194/gbYywN.jpg

Karda bisiklet sürmenin zevki, keyfi bir başkadır. SPD pedal ile kullanıyorsanız daha dikkatli olmanızda fayda var.
Ek olarak SPD pedal için platform kullanmanızı öneririm. Tamemen size kalmış :)

Spd platformunu istanbulda nerede buabilirim bulamadım bi

Imrendim fotolari gorunce. Karin oldugu En yakin mesafe 90 km. Bir kar turumu yapsam ne yapsam

@Yunus Emree
Benim burda mesajımı görmemiştiniz siz :)

Bu sene bizim buralara gecende bir kar yagdi, hemen yola ciktim yari yolda hasta oldum ve eve dönmek mecburiyetinde kaldim. Simdi ise kar malesef kalmadi ve bugün tam 16 derece sicsklik vardi.

Ama sizlere gecen sene yaptigmiz snowride turundan bir kac görüntü izlete bilirim. Belki bazi kisiler istaha gelir de yollara düser.:)

Buyurun keyifli seyirler...:harika:
Karli bir zirveden trail inisi... - BisikletForum

Bence karda sürmesinin zevki çok farklı. :)

IMG_20150108_112913.jpg
IMG_20150108_113055.jpg
IMG_20150108_112939.jpg

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Anonim

Valla bisikleti bazı yerlerde zor kontrol ettim. :D

Kedileri hava karlı olduğu için dışarı çıkmasınlar diye çağırmadım (apartmanın arka tarafında pencerelerden birinden delik açılmış soğuklarda oraya giriyorlar bende kimse görüp kapatmasın diye gizledim deliği kediler girip çıkıyor sadece :D)

bu arada fotoğraftaki iki kedide malesef öldü. :( Şu an anneleri, annelerinin mart mahsulü kahvenin kardeşi, annenin haziran-temmuz gibi yavruladığı kahvenin küçüğü birde marttan beridir bizi bırakmayan annesinin kim olduğunu bilmediğim bir yavrumuz kaldı 15-16 kediden.

@Hasan Kılınç yani normaldir anca işte ama zevkini de yaşayan bilir tabii :D

İyi etmişsiniz tebrik ve teşekkür ederim kedileri çok severim. :)

Üzüldüm ya neden öldüler peki? :(

@Anonim

@Anonim yerde olan kediyi beslemeye indiğimde yaptığım kulübenin içinde ölmüş olarak buldum sanırım havaların soğuk olmasından ya da bir köpeğin kıstırmasından dolayı. Kahvede iki hafta önce hasta gibiydi bir daha göremedik. Şimdi elde kalan dört kediyi korumaya çalışıyoruz inşallah bunlara bir şey olmaz.

@Hasan Kılınç

Soğuktan etkilenmezler bunu pek sanmıyorum. Şöyle ki, bizim burada epey kar yağdı ama kediler çok rahattı yani karda oynuyorlardı hatta ki, zaten kedi ve köpek gibi hayvanlar soğuğu daha çok severler sıcakta da bunalırlar bildiğim kadarıyla. Bu sebeple ona köpek saldırmıştır herhalde. Yani öyle düşündüm ama çok üzücü gerçekten. İnş. O halde şu ankilere iyi bakın bari :)

@Mert Ahmet
Hangi mesajı anlamadım valla:)

kışın ve özellikle karda bisiklet sürülmez izlenimini yıkan herkesi tebrik ederim...:harika:

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    119,9 KB · Okunma: 27
@halil ibrahim duran
Evet. Düşme anında çıkartmaya bile zaman bulamazsınız. :D Kesinlikle katılıyorum.. :D

overdrive lastiklerle sürdüm az önce ama verim alamadım, ön tekerlek belli bir hatta ilerlemiyor sağa sola kayıyor bu da tehlikeli geldi. dişli lastikleri takıp deneyeceğim. :)

Geri