Scudo Sports

Karbon yol maşa ve furç takımı

bilmio

Üye
Tepki
9
İsim
Mehmet
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba benim sorum daha once hiç maşaya yıldız dedigimiz parcayı çakmadım ve daha once kullandigim bisikletler aluminyumdu. Maşa karbon oldugu için yıldızda mı karbon olması lazım ? Bununla ilgili youtube'da uygulamalı video varsa ve paylaşırsanız cok sevinirim 🙏. Bir kac dream build tarzında videolar izledim ama hepsinin yıldızı takiliydi malesef bulamadım monte edilirken olanını.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Scudo
yıldız dedıgınız sey nedır onu anlayamadım. bahsettıgınız sey maşa cektırmesı ıse karbonunkı farklı.

yıldız dedıgınız sey nedır onu anlayamadım. bahsettıgınız sey maşa cektırmesı ıse karbonunkı farklı.
Evet maşa çektirmesi olarak geciyormus bi kac tane buldum sanırım. Bir de kapak ile gidon bogazı arasina incede olsa spacer atmak gerekiyormus. Dogru mudur ?

Evet maşa çektirmesi olarak geciyormus bi kac tane buldum sanırım. Bir de kapak ile gidon bogazı arasina incede olsa spacer atmak gerekiyormus. Dogru mudur ?
Merhaba,

Önce sunu bi kesinlistirelim, karbon masalara yildiz dediginiz cektirme aluminyumdaki gibi cakilmiyor. Karbonun cektirmesi saftin icine vidalaniyor.

Bu tür birsey oluyor.

51RvkdhT+oL._AC_SL1000_.jpg

Gelelim kapak ile gidonbogazi arasina. Böyle bir seyi ilk defa duyuyorum ve ince spacer kullanmaniza gerek yok. Eger kapak bogaza tam oturmuyorsa tabiki ince bir spacer kullana bilirsiniz.

Merhaba,

Önce sunu bi kesinlistirelim, karbon masalara yildiz dediginiz cektirme aluminyumdaki gibi cakilmiyor. Karbonun cektirmesi saftin icine vidalaniyor.

Bu tür birsey oluyor.

330670 dosyayı görüntüle

Gelelim kapak ile gidonbogazi arasina. Böyle bir seyi ilk defa duyuyorum ve ince spacer kullanmaniza gerek yok. Eger kapak bogaza tam oturmuyorsa tabiki ince bir spacer kullana bilirsiniz.
Tesekkur ediyorum cevap icin 👍

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri