Scudo Sports

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
@Murat Cömez Hocam laf falan sokmuyorum:=) Sen baya agresif birisin, kavga edecek yer arıyorsun. Selam verme boş ver:=))

@Murat Cömez Hocam laf falan sokmuyorum:=) Sen baya agresif birisin, kavga edecek yer arıyorsun. Selam verme boş ver:=))
Kusura bakmayin tekrar soruyorum, beraber bir yerde oturup cay kahve ictigimizi sahsen ben hatirlamiyorum, siz hatirliyormusunuz?

Benim triban 500 üm var. Sadece maşa karbondan. Ben şimdi ne kadar takmalıyım ne kadar takmamalıyım azıcık kafam karıştı!🤔
Tam aynı mesajı yazıyordum, son anda gördüm. 😆
Yanlız sabah sabah iyi güldük 🤣🤣🤣

Kesinlikle katılmıyorum bu başlığa. Aluminyum kullanıyorum henüz karbona geçemedim ama izmirde bin/yüz bin tl aralığında süren herkesle selamlaştık, birlikte pedalladık, yolda görüp arkalarına takıldığım (veloksk, elitecycling team) aynı zamanda bike izmir gibi gruplarla sürdüm ve herkes o kadar sıcakkanlı, arkadaş canlısı ki anlatamam bırakın selamı o derece. Üçkuyulardan başlayıp urla arasında en az 10 bisikletli ile denk geliyorsun karşı şeritte hepsi de selamımı aldı veya selam verdi çoğu profesyonel sürücü diyebilirim (karbon kullanıyorlar yani :) ) sevgiyle, sağlıcakla iyi ki varsınız izmirli pedallayanlar :)

İzmir bir kere Türkiye de değil, farklı bir yer orası. Ankarada lefty si olan bir yaşlı dayı, bize acıyarak bakmıştı. Öldüyse Allah rahmet eylesin. Burda karbonculardan bazısı böyle. Mikro firavun gibi dolanıyorlar ortalıkta.

İzmir bir kere Türkiye de değil, farklı bir yer orası. Ankarada lefty si olan bir yaşlı dayı, bize acıyarak bakmıştı. Öldüyse Allah rahmet eylesin. Burda karbonculardan bazısı böyle. Mikro firavun gibi dolanıyorlar ortalıkta.
İzmir Trakya-Ege comhuriyetimizin başkentidir. Adaları da ikna edebilirsek dünyanın en güzel ülkesi olacağız inşallah 😎

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Sizi Misak-ı Milliye davet ediyorum. 👍
8 milyon suriyeli mülteciler. Milli sınırlar tehlikede. Ortalama beşer çocuk. Allah versin. Öte yandan musul kerkük nüfus yapısı değiştirildi. Neyse karbon bisikletliler, ankarada pek iyi bakmıyorlar biz alimyonculara. Eziğiz ve üşüyoruz.

@Mehmet Metin Levent

ileriki 20 yıl içinde yeni bir hitler çıkarsa şaşırmayalım

8 milyon suriyeli mülteciler. Milli sınırlar tehlikede. Ortalama beşer çocuk. Allah versin. Öte yandan musul kerkük nüfus yapısı değiştirildi. Neyse karbon bisikletliler, ankarada pek iyi bakmıyorlar biz alimyonculara. Eziğiz ve üşüyoruz.

Ülkenin başına son 10 yılda o kadar çok felaket geldi ki maaşım 2000 dolardan 1000 dolara düştü kaldı ki 18 yıl önce maaşım 370 dolardı. Aldığım maaşın dolar karşılığı bana birşeyler söylüyor ama ben yorumsuz bırakıyorum.

İsteyen verir , istemeyen vermez , göreceli bir durum , alınmak yersiz , dura-ace mevzusuna gelince hiçte havalık bir durumlar yok , bakın orada tour de france var , İtalya var ne havası halimiz içler acısı , perişan bir durumdayız , CB bisiklet turunda bile yokuz çok yazık.

Yahu bu devirde karbon bisikletlilerin "yavvvv biz fukaralarla aynı yolda sürmek istemiyoruz" deme hakkı bile var. Bir karbon bisiklet 100 bin liradan başlıyor. haberi olan yoksa haber vereyim dedim.

Gördüğüm her bisikletliye selam veririm. Bunun malzeme yada ekipmanla bir ilgisi olamaz. Kişisel bir konu. Herkes selam vermek zorunda mı, bence değil. Çok takılmamak lazım.

Çevremde yaşını başını almış birisi var. Kendisi sürekli IG üzerinden her gün en az üç dört adet fotoğraf paylaşıyor yaptığı spor ile ilgili, bisiklet, yüzmek vb gibi. Kendisine sürüş teklifi ettiğim zaman kabul etmez ve sürdüğü yola bakınca da 10km lik yolda 10-15 adet fotoğraf çeker. Bu yaptıkları bana aşırı cringe ve itici geliyor. Hava güzel olduğu sürece hemen hemen her gün sürerim fakat haftalık 150-250km lik yaptığım performans sürüşlerden kaç kere fotoğraf çektin dersen taş çatlasın bir veya hiçtir. İlgi manyağı olmayı ne kadar çok seviyor bu insanlar, sırf ben de buradayım diye gidip en pahalı ekipmanlar alıp onların hakkını vermeden bisiklet sürüş esnasında sosyal medyadan ayrılamayan tipler.

Çevremde yaşını başını almış birisi var. Kendisi sürekli IG üzerinden her gün en az üç dört adet fotoğraf paylaşıyor yaptığı spor ile ilgili, bisiklet, yüzmek vb gibi. Kendisine sürüş teklifi ettiğim zaman kabul etmez ve sürdüğü yola bakınca da 10km lik yolda 10-15 adet fotoğraf çeker. Bu yaptıkları bana aşırı cringe ve itici geliyor. Hava güzel olduğu sürece hemen hemen her gün sürerim fakat haftalık 150-250km lik yaptığım performans sürüşlerden kaç kere fotoğraf çektin dersen taş çatlasın bir veya hiçtir. İlgi manyağı olmayı ne kadar çok seviyor bu insanlar, sırf ben de buradayım diye gidip en pahalı ekipmanlar alıp onların hakkını vermeden bisiklet sürüş esnasında sosyal medyadan ayrılamayan tipler.
sonuna kadar katılıyorum size reklam ayrı birşey

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Sizin derdiniz gene iyi eğer mtb kullanıyorsaniz karbonuda alüminyumudaa, bazen çeliği bile selamınızı almıyor. Yol bisikletlileri için konuşuyorum.

Sizin derdiniz gene iyi eğer mtb kullanıyorsaniz karbonuda alüminyumudaa, bazen çeliği bile selamınızı almıyor. Yol bisikletlileri için konuşuyorum.
Hibrit bisiklet kullanıyorum, uzun yolda gördüğüm her bisikletçiye selam veririm ayırt etmem, hatta yazın yolda bir kaç arkadaş edindim. Fakat bazen bazı kişiler insanı çileden çıkartıyor. Örnek vermem gerekir ise grup sürüşlerine katıldığım zaman bazı kişiler gelip bana şunu diyor ve gerçekten sinirlerim bozuluyor. *Ooo kaç böbrek bayıldın bu bisiklete, sende tirrek bisiklet nasıl oldu da bizim gibilerin arasında sürüyorsun, keşke benim olsa* vb gibi küçüklük duygusuna kapılmış insanlar bu tarz sözleri kurunca grup sürüşünün tadı kalmıyor. Kendi kendilerine drama yaratmaya çalışan tipler.

Görende altımda sanki nissan r34 gtr var zanneder.

Geri