Scudo Sports

Karbon bisikletle trainer kullanımı

Ulaş Çavuşoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
871
İsim
Ulaş
Bisiklet
Mosso
merhabalar, :) trainer araştırmalarımı yaparken bi abimiz trainer karbon bisikletle kullanılmaz demişti neden böyle bişey dedi karbon bisiklete zararı nedir ? İyi günler... (Açıkçası bana pek mantıklı gelmedi ama genede soriyim dedim :) )

Scudo
Kayit: 6 Eylül 2015 (Bugüne kadar tam 3 1/2 ay)
Hedef: Bu tür konular acmakla gelecek 3 1/2 ayda mesajlari 3500 cikarmak :):)

Ben böyle bir sey duyduguna pek inanamiyorum ama öyle bir sey diyen olduysa bile ya o kisi biskletten anlamazdir yada seni isletmisdir.
Böyle bir sey sence olabilirmi????

Nerdeyse her konuda üstüne bilgili kisi daha yokmus gibi yorumlar yapiyorsun ama söyle basit bir sacmalik icin konu aciyorsun. Yakisdimi simdi senin gibi bir üstada.:D:D:D:D

@Murat Cömez bunu diyen kişiyi yanlışlıkla engelledim adının ferhat köse olması lazım 41 yaşındaydı ve engeli kaldıramıyorum mobildeyim. O yüzden söyleyen kişiye emin değilim o kişinin bisiklet antrenmanlarıyla ilgili baya bi konusu vardı 2015 yılı yarış raporu diye bi konusunu okumuştum
Edit:engellediğim kişinin adını buldum Osman Yener adlı kişi engelli bende,engeli kaldır tuşuna tıkladım ama kaldıramadım.

Trainerde triban kullanmam o an için olmuş diyelim :)

Trainerde karbon bisiklet de kullanabilirsiniz, karbon bisikletleri dayanıksız sanmayalım :)

Trainerde dikkat etmemiz gereken şey bisiklet bağlı iken arka tekerleğe temas eden kısmı kaldırmadan trainere binmemek. Arka bacaklar desteksiz kaldığı için zarar görebilir. Anlaşılmama durumu için o parçanın resmini de koyayım

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    24,9 KB · Okunma: 94
Ulaş, mesaj kasma gibi bir hedefin var galiba istersen ben vereyim sana hesabımı?
Son zamanlarda ben de dikkat ediyorum her konuya mesaj atmak için bir şeyler yazıyorsun ve yine mesaj atmak için konu açıyorsun.
Foruma 105 gündür kayıtlısın ve an itibariyle 1745 mesaj atmışsın. Bu, günde 17 mesaja denk geliyor sence de biraz fazla değil mi?

Denk mi geliyor bilmiyorum ama hapşırsa bile konu açan kardeşlerimizle yeni aldığı bisikletin 27.896 adet aynı fotoğrafını siteye yükleyen arkadaşlar hep mosso kullanıyor ..
Mossonun yan etkisi midir nedir :)
Gerçi bende kullanmıştım böyle bir etki yaratmadı.

@Deniz A
Abi iyi hatırlattın ya, ben o arkadaşı engellemeyi unuttum. Bir daha o resmi görmek istemiyorum valla engelleyeyim kurtulayım. @enes dökmen idi galiba.

@Berke mesaj kasma olayını ben anlamıyorum donanım haberde falan öyle bi muhabbet dönüyo ama bu forumda bence beğeni çok daha önemli gibi, 1700 mesaj gibi fazla bi mesaj sayısının nedeni serbest kürsüde yaptığımız geyik yarısına yakını serbest kürsü mesajı.

@Ulaş Çavuşoğlu
Bu tarz şeylerin hiçbiri önemli değil. Benim 5k mesajım 6k beğenim var da ne oluyor cebime para mı giriyor? Delta'dan karbon Cannondale mı kazanıyorum?
Kendini gerçek hayatta bisiklet sporunda geliştirmeye bak bence sanal pek önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Berke demek istediğim bazı forumlarda mesaj fazlalığı önemli görülürken burda önemli bi istatislik varsa onun benim gözümde beğenme sayısı olduğuydu.

@Ulaş Çavuşoğlu
İstersen 10.000 beğenme sayın olsun, nitelikli yazılar yazmadığın sürece kimsenin gözünde değerin yok.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Murat Cömez
abi ne demişim :) arkadaş engelli bende yazdıklarını okuyamıyorum malum sebepten ötürü.(yanlış anlaşılma olmasın arkadaşı severım ama cok fazla mesajı var ve konu acıyor. formda az vakıt gecırıyorum dolu olsun ıstıyorum)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Ulaş Çavuşoğlu

Sevgili kardeşim beğeni sayında anlam ifade etmeyebilir berke ninde söylediği gibi nitelikli mesajların olmalı Ayrıca gereksiz konular açmak yerine intereti kullanabilirsin
Açtığın konuları google dan aratsan ilk çıkan sayfada cevabı bulacaksın zaten
Bu şekilde konu açmaya devam edersen, daha birçok kişi ya seni engelleyecek yada tecrübesi olan arkadaşlar durumdan sıkılıp tecrübelerini seninle paylaşmayacaklar..
Sana nacizane bir abi tavsiyesi...

Geri