Scudo Sports

Karbon alüminyum donanım?

Bu arada benim bildiğim üzere Canyon sitesinde belirtilen ağırlık M beden kadro boyu için. Şahsen ben xs alacağım (Allah nasip ederse ;) ) en az 100 - 150 gram daha olacak. Yani bir aliminyum bisiklet olacak hemde Canyon hem 7.9 kilo olacak hem de 3.7 bin TL olacak?

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Scudo
Bir karbon bisiklet komponentleri ile 5400 tl olup da, 9,0 kg ise, ya o karbon değildir ya da komponentleri ona yakışmıyordur. Ultimate Cf 7,0 SL ,gidip alırsan 1000 TL ucuza geliyor, hem de 7,6 kg tartıyor, hem de memleket görüyorsun. Denedim ben oldu.

@Murat Cömez
Sana inat alicam bi kanyon bayiligi ama salkano saticam , sonra forumda konu acip seninle tartisacam. O gune ozel olarak migrostan CocaCola ve kabak çekirdeği alip zevkle tartisacam senle gorursun sen

gençler anlamadım ya :( : ( :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr: herşey dahil
US$1,152.20 dolar tamam buna vergi eklenmiyodu(1500dolar altı) 3300tl civarı ödemicemmi???

@uzunyoladamı 75 ve üzeri %18 , 1500 ve üzerine %18 + gümrük vergisi(500-600TL) sen sadece %18'i ödeyeceksin alt kısımda detaylı bir şekilde yazdım!!

@Osman Tuğrul

arkadaşlar önümüzdeki yaz bu fiyata bir yol bisikleti almak istiyorum ne akdar iyi olur bu fiyata şuanda ng650 kulanıyorum o farkı hissedermyim ve beni ne kadar götürür

Mossonon 105 setli bir yol bisikleti vardı. 3000,tl ye karbon bir bisiklet kötü olabilir mi hiç. Yarışa dahi katılıyorum ben o bisikletle.

Bisikleti bisiklet yapan fiyatı değil , üzerindeki kullanıcısıdır.Kimi ucuz bisikletle büyük işler yapabilir kimide altındaki 20 30binlik bisikletin hakkımızda vermeyebilir.O yüzden çokta ayrıntıya takılmayın gerekli antrenmanlar yaparak kendinizi geliştirin.

Benzer bir bütçede ben ayırdım yol bisikleti için. Sıfır veya ikinci el 3.000 TL'ye kadar tavsiyelerinizi rica ederiz.

Önğmüzdeki yaz için nasıl tavsiye verilir bilmiyorum ama bu sene ortalama %20 zam geldi bisikletlere. Ordan hesap yapabilirsiniz.

40.000 lira bütçem var.Ne önerirsiniz? Dura-ace iş görür mü? Vites atsın yeter :srnsml:

Geri