Scudo Sports

Karbon alüminyum donanım?

Hangi bisikleti alırsanız alın siz cebinizdeki paraya bakın. O fiyata en iyi donanimli bisiklet hangisi ise o markayı alın. Kimse sizin bisiklet sevdanıza bakmaz ama cepteki mangıra bakar. Alacaginiz bisiklette butun set ayni marka ve model olmasına özen gosterin. Dandik dundik jant setleri almayın ki , pedala basınca aksın gitsin bisikletiniz.
Bütün bisikletleri inceleyin, en güzel en iyi bisiklet Canyon olmayabilir ancak en iyi fiyat/performans bisikleti Canyon çıkıyor. Biz de kara sevdalı degiliz ama mantıkla aldık. Fakat aldıktan sonra bir sevdik ki sormayın.
Cepteki mangir ve bisikletleri kiyaslayin ayni setlere , donanıma sahip en ucuz bisiklet Canyon çıkar. Denemesi bedava, alması parayla.

Scudo
fiyat üzerine %18 kdv ekleyip hesaplayabilirsin - bilgi amaçlı söylüyorum..
bisiklet, kargo vs her şey dahil 1000 dolar mesela x 0,18 = vergili ücreti.. toplam ödeyeceğin miktar odur.

@Volks kargodan kdv almıyorlar diye biliyorum

@berktx yok kardeşim şöyle bak.
sen sepete ekledin mesela 1600 $ tuttu hepsi kargo her şey dahil - onu x 0,18 yapınca kdv ile birlikte sana gelecek fiyat çıkıyor.

Canyon fanatizmi hmmm ... Hemen çekirdegimi ve Le colami kapip geliyorum lutfen ben bimden gelene kadar bekleyin beni

@berktx @Volks

Ulke olarak Turkiye seciliyken, yani fiyat dolar cinsinden olacak, bisiklet fiyati(bike guard dahil) × 1,18 + kargo parasi = toplam odenecek tutar. Bu hesap 1500 euro alti( kargo haric)bisikletler icin.
Daha pahali olanlarda gumruk masrafi, ek vergiler vs. cikiyor. Gidip getirmek daha mantikli.
Avrupa' da bir adrese gonderilir ise, euro bazindaki fiyat odenir, o adrese gidip bisiklet alinir, yolcu yaninda getirilir. Odenen tutarin %19 u geri alinir.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Erkin Kalender

@uzunyoladamı

@Asusmune

Arkadaslar kullanmadigi bir bisklet üzerine yapmis oldugu bir yorum, merak etmeyin rezil falan olmasiniz.
Tek sorun cikartacak noktasi, garantiden faydalanmak istiyorsaniz almanyaya geri göndermeniz gerekiyor, buda hic bir yerde bayisi olmadigindan kaynaklaniyor. Bazi konular fotograflarla mail üzeride hal edile bilir.

@Murat Cömez
Almanya'ya garanti için geri gonderilmesinin lazım olması demek garantisi yokla eş anlamlıdır.

(link) Bu model için her şey dahil $1322 buda şuan ki kur hesabıyla 3706,888 TL ediyor.
Evet bisikletin servis babında fabrikaya gitmesi için (küçük durumlar hariç) 200 dolar ödeniyor. Ama emin olun bu özellikli bir bisiklet ülkemiz de bu fiyata satılmıyor. Kaldı ki Almanya'ya gidip gelme ihtimaliniz bulunuyorsa (eğer pasaport, vizeniz var ise) sadece uçak bileti ile alıp gelirsiniz, 171 Dolar vergi ve 200 dolar kargodan da kurtulmuş olursunuz.

Şunu açmadan belirtmişim; bisikletin ana fiyatı $951 + $200 (kargo) + $171 (479,484 TL) de vergi. %18 lik kdv. Kargo ücreti ve bisikletin ana fiyatını (şayet internet sitesinde alırsanız) direk Canyon'a gidiyor. Sonra ki süreç Türkiye'de Ups kargo ile hallediliyor. Vergi fiyatı 3 güç içinde ve nakit olarak yatması gerekiyor. (Ups'un belirttiği hesaba.)

Ek. Şuan aldığınızı varsayalım, şuan ki dolar kuru 2.8040 AL 6.0 şuan stokta olmadığı için sizden bir ücret kesimi olmayacaktır, ancak bisiklet stoklara girince ücreti çekerler. Paranın çekildiği zaman ki dolar kuru farklıysa sizin yararınıza ya da zararınıza olabilir.
Ek1. Bu model için konuşacak olursam, size tavsiyem bir adet de kadro kulağı almanız çünkü daha sonrasında almaya kalkarsanız $89 dolar sadece kargo ödersiniz.
DERAILLEUR HANGER NO. 12 modelli kadro kulağı ise 17.95 dolar daha sepetinize eklenecektir.

canyon iyidir ama tr de bu fiyatlara yaklaşan markalar var. örneğin (link)

karbon kadro, 105 5800 grupset. canyon a alternatif olarak düşünelebilir

@Alizee
:D ehehe

@Erdal YILMAZ
(link)

Bu da olur. :)

@Erkin Kalender
@Asusmune
Malesef öyle yoksa türkiyede yada dünya cainda tanidiginiz bi canyon bayisi varmi. Benim bildigim yok ve garatisini kullanmak isterseniz öyle olcak ama kullanmak istemiyorsaniz herhangi bir yere tamirini yaptia bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri