Scudo Sports

Karbis-Kartepe bisiklet takımı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
evet karbis elemanları

1- kudret
2- erkan
3- korcan
4- furkan
5- kerim
6- bahtiyar

kontenjan kapalıdır,,

dudullu- göçbeyli etab dereceleri
50 km basıldı bi sürü eğimde asla durulmadı

1- korcan 1 saat 56 dakika ,,yol bisikleti
2- erkan 2 saat yol bisikleti
3- kerim mtb - 2 saat 3 dakika
4- kudret hibrit 28 karbon 2 saat 5 dakika
5- furkan şehir bisikleti 28 -2 saat 7 dakika

evet ekip ,
bu pazar apartmanın son toplantısı olacak ,evet ayın son pazarı 29 marta geliyor ,havaların biraz daha kar soğuğundan çıkması için 5 nisana bakalım derim, bu günde kar soğuğu var idi ,güneş yalan bi güneş...
acelemiz yok yüksek rakımlar soğuktur hala. nisan -mayıs haziran 3 ay çalışma bize yeterli olacaktır ,tenmuzdan bir ct kartepeyi alırız,15.tur ile olayı kapatmayacağımı biliyorsunuz ,yalnız mekan değişikliği artık kapıda ,yaza doğru kiraya çıkma durumum olacak .

@Kudret Kurtcebe
Yağışlı havalarda zaten çıkmıyoruz. Kar soğuğunda niye antrenman yapmıyoruz ki? Hava tahminlerinde de kar soğuğu gözükmüyor. Olsa bile biz zaten belli bir tempoda ve sürekli eğimli arazilerde sürüş yapıyor ve duraklama yapmıyoruz. Kaldı ki ekibin gerekli ekipmanları yok mu? Herkesin var biliyorum.
Bu hafta senin toplantından dolayı herkes ferdi takılır. Ya da Furkan bana yakın oturduğu için ikimiz bir grup, Erkanlar da kendi aralarında bir grup oluşturabilirler.
29 Mart'a da bakalım diyorum.

Bostancı'dan direk Kartepe'ye mi pedallayacaksınız yoksa Pendik'ten yada Eskihisar'dan Yalova'ya geçilecek mi? Ben özellikle Suadiye'den çıkışı merak ediyorum. Yoksa rota Temmuz'a doğru daha bir şekillenecek mi?

@Korcan F. Biliyorsun taşındığım için mesafe biraz açıldı fakat benim için sorun değil ekipçe performans sürüşlerinde aksama olduğunda ikili sürmeye hazırım fakat bu Pazar özel işlerim sebebi ile pas geçiyorum sonrasında varım.

Nisan ayı itibariyle hava sıcaklıkları accuweather'e göre oldukça iyileşmeye başlıyor. Nisan'da bu kışın acısını artık çıkarmaya başlarız diye düşünüyorum.

@Kemal Cane olarakr
Bostancı eskihisar feribot yalova olacak temmuz haziran gibi belli olur

@Korcan F.
Evet korcan ben elimden geldigince ferdi binmeye çalışıyorum bu pazar bi riva yaparım sanırım

ekip bende bu aralar sinyal düşük bu nedenle 00.56 da sinyal kuvvetleniyor
şimdi yazabiliyorum malum benim internet yok ..

@Korcan F.
evet doğru bana bakmayın siz,
ama ikili çalışma yapacaklar bence tabiki yapmalı korcan-furkan ikili artı bahtiyar ve erkan ve de hatta kerim üçlü

@Furkan TK

evet accu genelde çuvallıyor furkan ama windguru en iyisi yani kötünün iyisi.bizim ekip olarak zati acelemiz yok ,bu ekip kartepe konusunda asla acemi değil, evet bu 6 adam kesin olarak tenmuzda bir ct günü animallah devirir 15. kartepe turunu daha nice kartepeler bizi bekler hemde formalar ile, zoru hak ettik ve de formayıda tabi..

@Erkan Közen

erkan kesin olarak ekibin sözcüsü sensin gelen mesajlara cevap verme olayında ,
bu topikte kartepe bisiklet takımı 6 kişiden kurulu artık bunu herkes bilsin kontenjanda kapalı anca 6 kişiden emekli olan olacak ise yani ekibi şu veya bu nedenle bırakacak olacak ise 6 sayısına tamamlamak için yeni eleman alabiliriz
tabi bu elemanın kartepe gibi bir derdi olacak bura kartepe topiği başka rota yok bizde ,senede bir kez yapacağız burayı ,ve bunun içinde 50 km durmadan basacağız nerede dudullu-göçbeyli sert eğimlerinin olduğu yerde burada çalışmayana asla ekmek yok
ekmek aslanın ağzında ve kartepe forması aynen aslanın ağzında ,,

nisanın ilk haftası sirkeciye geçeceğim ve forma işi ile ilgileneceğim 60 liraya ya da 70 liraya mal etme durumundayım ,6 adet yaptıracağım kapora veririm iş çabuk biter iki adet large 4 adet midyum olacak .large bahtiyara olur ve korcana furkana bana kerime ve sana erkan midyum olur herhal..

evet karbis elemanları

1- kudret
2- erkan
3- korcan
4- furkan
5- kerim
6- bahtiyar

kontenjan kapalıdır,,

çalışmalar nisan ayı itibari ile dudullu-göçbeyli hattında başlayacaktır

(link)

29 mart pazar yağmur malesef...

Sabah işlerimi erkenden bitirdikden sonra saat 14:30'da bu hava kaçmaz diye Caddebostan sahiline indim uzun zamandır beri gördüğüm en yoğun bisiklet ve insan trafiği vardı şans eseri kaptan @Kudret Kurtcebe ile karşılaştık.

https://i.hizliresim.com/gk00E0.jpg

https://i.hizliresim.com/XB11m5.jpg

@Korcan F. yakın civarda oturduğun için hemen aklıma sen geldin arayacaktık seni fakat benim rehberdeki tel numaraları silindiği için ve Kudret abide'de tel numaran kayıtlı olmadığı için arayamadık. Bana özelden tel no gönderirsen çok iyi olur.

evet ekip toplantı yeni bitti,,,
bu arada saat 15.00 de idi toplantı ama gece saat 22.00 'e alındı ,haftaya bu iş tamam gibi gözükmekte ,nisan -mayıs ayı son iki ay olabilir haziran başı evin elektriği gazı ve suyu kesilecek ,evet bu gün çıktım furkana rasladım iyi oldu bisikleti çok güzel ,bu saatte sinyal kuvvetlendi bu gidişle uyku dengemiz bozulacak bu internet yüzünden ,
yeni yere çıkınca artık uydu nete bağlanırız...evet 5 nisana bakarız ,bu hafta değil önümüzdeki hafta salı günü yani 31 martta sirkeciye geçeceğim ve forma olayını pazarlayacağım ,turuncu beyaz ,ve mavi renkler olacak ,

evet karbis elemanları

1- kudret
2- erkan
3- korcan
4- furkan
5- kerim
6- bahtiyar

kontenjan kapalıdır,,

bendekide şanşa bak cumartesi çıktım. bisikletçiye gittim ayaklı pompa aldım. yağmurluydu pazar da yağmadı pazar da zaman bulamadık. nerdeyse 1 ay olucak uz<un mesafe binemedim. kışın hiç bu kadar ara vermezdim bisiklete. 100 120 km (40 km si pedal kesmeden) kullanmasam iyi olur değil mi yavaş yavaş açılırım.

,
@Cem Ç.

ufak ufak düz yol çalışın cem bey,hemen 40 km durmadan basma olayı bence risk her şey yavaş yavaş aşama aşama olur ,evet artık internet kafeden yazıyorum ct saat 15.00 de gene gireceğim bu pazar faliyet olmaz ....

(link)

hafta sonu cuma -ct yağış var pazara yerler ıslak olur artık ,,

6-bahtiyar hibrit 28 Kudret abi benim derecemi unutmayalım 2 saat 10 dakika ekip çalışmalara hızlı başladı hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@bahtiyar közen

evet aynen tekrarlama yapalım,,

evet karbis elemanları

1- kudret
2- erkan
3- korcan
4- furkan
5- kerim
6- bahtiyar

kontenjan kapalıdır,,

6- bahtiyar hibrit- 28, 2 saat 10 dakika

(link)

bu pazar yağış var,,,

evet haftaya karşıya geçeceğim forma siparişine bakacağım hollanda bisiklet takımının forma örneği rabobank örneği yanımda olacak ,,,

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32272763041/HOT-RaboBank-Team-Black-font-b-Orange-b-font-font-b-Cycling-b-font-Jersey-font.jpg

evet ekip bu formanın kısası olacak ,buna benzer olacak renk açısından uzun kollu olmayacak bu formanın kısa kollusunu düşünüyorum grafik tasarımı rabobank forma gibi olmayacak buradaki renkler baz alınacak ,turuncu renk dikkat çeker uzun yollarda,siyah görünmez ,evet önümüzdeki hafta sirkeciye bakacağım ,isim yazdırma olayına gelince para artmaz ise sorun yok tabi, adam başı 60 kağıda mal olur,,korcan xl dedi, yalnız herkes
Göğüs - kol ölçüleri yazar ise memnun olurum ,,

karbis biraz bana yaban geliyor ,sadece kartepe bisiklet takımı yazabilir,ve alta kbt yazılabilir ,

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Frockycycling.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F05%2FRABOBANK-Cycling-Short-Jersey.jpg&hash=ae1a8d6a7ffc2321ac504cf81a996bd0

evet yazlık örnek bu,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi formalar bomba gibi. renklerine vuruldum. Diyorumki bendemi yaptırsam...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@mehmetsunu

iki örnekte güzel dostum mehmet,
ikinci örnek dahada güzel ,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri