Scudo Sports

Karbis-Kartepe bisiklet takımı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
tüzük,,,

kartepe bisiklet takım,,karbis,,,

6 elemandan kuruludur,,,

1- kudret
2- erkan közen
3- bahtiyar közen
4- kerim
5- korcan
6- furkan

karbis formaları nisanda yaptırılacak ve 6 eleman tarafından giyilecektir,alınan son karar gereğince kesin olarak kontenjan kapalıdır.
bunun nedeni nerde çokluk orada zorluktur ,esasen etaplarımız zor olduğu için katılım zati olmamıştır dudullu- göçbeyli etabında 50 km lik mesafede bir çok çalışma yapılmış burada asla pedal kesilmemiştir ,kurallarımız serttir lastiği patlayanı kimse beklemez herkes lastik değiştirmeden sorumludur,bir amatör performans bisikletçisinin bileceği kurallar vardır bir kere spd pedalın şart olduğunu bilir spd pedal eğimlerde yüzde 30 kar ile kişiye döner ,klasik pedal ise eğimlerde hammallıktır ,burada tüm çalışmalarımızın sonuçlarını yazacağız ,herkesin faydalanmasını göz önüne alacağız daha önce olduğu gibi,gruba yeni gelen korcan ve furkan ekip ile uyum sağlamışlardır ekibin en kıdemlileri ise bahtiyar -erkan ve kerimdir ,bu grupta en fazla pedallamış olanlar onlardır ,bahtiyar evli olmasına rağmen bizi bırakmamış son kartepe turunda araçsız kartepeyi almıştır ,çoğu insanın araç ile başarabildiği etabı karbis takımı araçsız almıştır bundan sonrada araçsız alacaktır,bu topik devam edecektir bu topiğin açılış amacı kartepe içindir..

elemanlardan emekli olacaklar için hiç bir şey diyemeyiz ,zamanla ayrılan olur ise 6 sayısına tamamlamak için yeni elamanlar düşünebiliriz ,bunun için öncelik çalışma etabı ise polinezdir ,buluşma yeri üsküdardır ,antreman yapmamızın nedeni kartepedir boşuna antreman yapmayız,yeni arkadaşlar ilerde olacak ise kesin olarak alt yapılarının hazır olması lazım ,bunlar spd pedaldır,spd pedal olmayan antremanda zorlanır sert eğimlerde,işin rajonu budur klasik pedal tarihe karışmıştır,kask şarttır eldiven şarttır ,tayt hareket kolaylığını sağlar kot pantolon ile antreman olmaz.
içe asla pamuklu fanila giyilmez,kışın kesin termal,bisiklet kışlık forma kışlık tayt uzun ,kar maske termalli,gözlük ,eldiven kışlık,

bu ekip içersinden yarışlara katılan olmuştur,ekip serbesttir,yarışlara katılacak isek ödülünde büyük olması lazımda bu ülkede kimse bisiklet yarışlarından 100.000 kazanmaz verilen emeğin karşılığı yüksek ücret olmalıdır ,aksi takdirde kişinin yaptığı işe saygısı kalmaz ,bu ülkede bisiklete sermaye ayrılmaz ,kitleside yoktur futbolun kitleselleşmesi kadar bisiklet asla kitleselleşmemiştir,getirisi olmayan bir spor dalına hiç bir sponsor milyonları bağlamaz.bura avrupa değil..

bu gerçekler karşısında karbis elemanları olarak gönüllüyüz ,çalıştık çabaladık kendimiz için doğru beslenmeyede önem verdik ,bir çok kez yazıldı çizildi.kendi deneylerimi yazdım herkesin vücudu farklıdır iki adım yürüsem vücudum yakar ne kadar yesemde asla kilo alamadığım bir gerçektir metabolizma babaya çekmiş,bu nedenle herkes kendi vücudunun doktoru olacak ,metabolizması ağır işleyen şişmanlamaya müsait demektir yüklenirse şişeceği kesin bu nedenle bu insanlar dikkat edecek ,diyetisyene başvuracaklar,,,,,

yukarıdaki 6 eleman sabittir ve çalışmalarımız nisan ayı itibari ile kesin başlayacaktır şu an için kontenjan kapalıdır...

Scudo
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/p206x206/10256818_941587492540492_2250454037618369101_n.jpg?oh=f02a88ddcdf035dd8383809a4d887581&oe=558C6F50

evet bisiklet sahil yolu ,bugün bayağı soğuk idi ,aşağılar bu kadar soğuk olur ise 300 rakımlar aynen buzhane demek,,,,

evet kartepe takımı- karbis elemanlar avatarları ile ,,

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/48/48894.jpg?1420345945

furkan,,
https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/9/9886.jpg?1420345625

erkan

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/18/18086.jpg?1425154952

kudret

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/45/45235.jpg?1420345921

kerim

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/27/27048.jpg?1424000855

bahtiyar..
,
https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/24/24960.jpg?1421681335

korcan,,,,

havalar birden soğudu kudret abi martıda yarıladıkmı havalar ısınmaya başlar asfaltı ağlatırız sağlıcakla kalın görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
güncelleme,,

tüzük,,,

6 elemandan kuruludur,,,

1- kudret
2- erkan közen
3- bahtiyar közen
4- kerim
5- korcan
6- furkan

kontenjan kapalıdır,,,

erkan -kerim durum raporu ne durumdayız
sıkılmalar başladı bende artık,,
dudullu göçbeyli sınavına hazırmıyız,,,

(link)

bu hafta sonu bitik.evet mart bize geçit vermeyecek gibi ,21 mart hava açık ct günü,
22 mart belli değil evet artık diyorumki bi girelim şu dudullu -göçbeyliye , bi göreklim bakalım durumlar ne alemdeyiz...

@Erkan Közen

orası muhakkak tabi çok boşlama oldu ,bu arada kerimde gelir zannedersem furkan artı korcanda ,,,,evet bakalım yavaş tempo sonra arttırmaca özellikle bıçkıdereden sonra gelen sert eğimlerde ben tempoyu çekeceğim ,,,evet sıkıntılarımız anca bıçkıdere eğimlerde biter ora bizi motive ediyor..
22 marta ayar çekmece hava bozar ise 29 mart ....

Havalar düzelmeye yavaş yavaş başlar artık gerçi Mart ayı tahminlere göre sert geçmeye devam edecek 22 Mart şimdilik güneşli gözüküyor. Nisan-Mayıs gelsede artık kondisyon depolamaya başlasak.

Bu arada bugün itibariyle yol bisikletine geçtim.

@Kudret Kurtcebe

Ben de sıkılmaya başladım artık. Havalar hep sana yarıyor Kudret ağabey. Hafta içi bahar havası, hafta sonu yağmurlu. Bakalım belki pazar günü yağışlı olmaz.

@Furkan TK

evet kartepe senin için kolay olacak şimdi,,,

@Korcan F.

evet korcan aynen istanbul havası böyle ne yapacaksın ,22 marta bakarız olmaz ise 29 marta ,
evet artık yavaş yavaş girelim etabımıza,
evet ora dudullu-göçbeyli ,,,

(link)

22 martta o mm yağmur evet ,,saat 09.00 direk dudullu kavşağa gideceğim hava son anda bozar ise 29 marta bakarız ,,,

bu pazar yengen,,,,,

evt kudret abi sıkıntı bastı hava gülsün yüzümüze bizde bıçkıdere rampalarında pişelim yavaş yavaş ;)

@Kerim A.

bu arada benim balatalarda bitti ay başı yeni barradin alacağım ,evet bakalım 22 mart neyler,,,,,,,,,,,,,,,,,

@Kemal Caner

dostum kemal
eski bir üye olarak sen kartepe hakkında çok şeyi bilmektesin ve burada ne yaptığımı hatırlar isen senle kartepeye tren ile gitmiş idik ,ama şimdi durum değişti ekip çok sağlam pedalşörlerden kuruldu ve kontenjan kapandı ,genede kontenjan dışı gelme durumun var ,haziran ya da tenmuzda olacak bir ct günü saat 04.30 da bostancıdan çıkacağız tabi 203 km olacak ve tren yok araç yok tüm sorumluluk sana ait olacak ,lastiği patlayanı ekip beklemiyor kurallar sert biraz..evet 15 .tura hazır olacağız ..

bugün bisiklete bindim ama yağmura yakalandık kısa oldu ilk turu sabırsızlıkla beklıyorum

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@bahtiyar közen

22 mart-ya da 29 mart dudullu-göçbeyli 50 km non stop pedal limitleri asla zorlamayacağız saat 09.00 da dudulluda kesin olacağım
09.05 kesin hareket kurallar sert idi evet lastiği patlayanı beklemeyiz
bahtiyar gerek sen ve gerekse erkan ve kerim bu kurallara harfiyen uydunuz size teşekkür ederim..

güncelleme,,

tüzük,,,

6 elemandan kuruludur,,,

1- kudret
2- erkan közen
3- bahtiyar közen
4- kerim
5- korcan
6- furkan

karbis formaları nisanda yaptırılacak ve 6 eleman tarafından giyilecektir,alınan son karar gereğince kesin olarak kontenjan kapalıdır.

@GökhanRR

benim iznimden önce etabın zor olduğunu sana söyleyeceğim ,evet 100 km toplamı fakat geldiğin yeri hesaplar isen 120 km yapacak ,buda senin için zor olacak bunun nedeni henüz 120 km ve 150 km bi günde yapmamış isen bura sana zor gelir
benim önerim şudur kartalda isen önce kartal sahil yolunda düz yolda bisiklet sürmen sonra formula tarafına doğru gitmen oradan kartala dönmen ,
daha sonra kartaldan yukarı uğur mumcu ve yakacık sert eğimler ile tanışman buralarda çok çalışma yapılması kişiye artı ile gelir ,,
buna rağmen illaki gelmek istiyor isen o vakit senin sorumluluğun tamamı ile bana ait olacak ve 120 km gideceksin bi günde
şimdi dudullu-göçbeyli etabının sadece 50 km 'sinde sürat yapılır ve asla durulmaz fakat ekip çok boşlama yaptığı için ilk dudullu-göçbeyli ısınma antremanında 50 km durmadan basılamayacak mola olacak ama kısa olacak tabi bu durumda saat tutulması olmayacak
bu etapta en iyi dereceyi korcan 1 saat 56 dakikada yaptı ,erkan közen 2 saatte yaptı bi sürü sert eğimde asla durulmadı, şile eğimlerinden bahsediyorum hem uzundur hemde çetindir hele hele ömerli inişinden sonra gelen oldukça uzun eğim insanı zorlar üçüncü iyi derece kerimindir mtb dalında durmadan bastı 2 saat 3 dakika
dördüncü iyi derece benim korsan hasan ile gittiğim gün oldu
2 saat 5 dakika ve son iyi dereceyi furkan yaptı 2 saat 7 dakika gördüğün gibi ekip bayağı iyi burada ,
evet sen ekibin aldığı derecelerde iyi olmayabilirsin yalnız çalışmakla sende iyi derecelere sahip olabilirsin
ayrıca kesin kilitli pedal olacak bunlar senden isteklerim arkana sırt çanta almayacaksın bel çanta küçük bir adet yeterli
ayrıca kesin pompa alacan ve de iç lastik
eğerki lastiğin patlar ise dudullu etabında ,değiştirmesini bilmiyor isen ben sana yardımcı olacağım ama ekibin kuralı asla bu değildir ,
birde saatinde gelmez isen buluşma yerine 5 dakikadan fazla beklemem,
dudullu için buluşma yeri bostancı saat 09.00 dur orada aynen deniz otobüsleri terminal önüdür ,oradan direk bostancı sanayiden dudulluya yani esas start çıkış noktasına gidilecek,
evet söyleyeceklerim bundan ibaret henüz havalar iyi değil 22 marta bakacağız olmaz ise 29 mart ,bu mart ayına bi adet dudullu sıkıştırmak istiyorumda hava izin vermiyor
gelelim kartepe meselesine ora için henüz erken senin dudullu -göçbeyli etabında alacağın dereceler önemli benim için tabi, burayı başaramayan kartepeyi alamaz...

Kudret abi selamlar.Dudullu Göçbeyli etabına dikkat edin.Nedeni yol bazı bölümlerde tek şeride düşüyor,Paşaköy sapağından sonraki benzinligin oraya ışık koydular,yollarda 3 köprünün hafriyat kamyonlarından dolayı çok kirli.

@Ozan Güneri
teşekkürler ozan ora hala bitmemiş demekki yav 1 sene geçti ayıptır yahu...

evet furkan ve korcan saat 08.15 de bostancıdan sizleri alarak direk dudulluya gideceğiz 9 km ,
korcan gerçi biliyor zannedersem ama 9 km beraber gideriz
ısınma olur sürat olmaz ,çünki 09.00 da çıkış olacak ,hıza ayar çeker herkes
çok ara verildiği için limitleri zorlamak anlamsız olur 50 km sonra göçbeylide durmaca dönüş viaport ve aydos sert eğimleri sahille işimiz yok ...
evet hava izin verir ise tabi ,22- 29 marta bakacağız..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri