@bahtiyar közen
bir dostumu toprağa verdim benden 3 yaş büyük idi, hepimize bu vücut kiraya veriliyor, insan ister ise onu harcar bozuk para gibi ,istemeyen harcamaz bizim gibi, bahtiyar çocuklar büyüyecek ve babalarını örnek alacak ,gerçi ben hep bekar kaldım çocuksuz takıldık ,bi türlü büyüyemedik ,hep çocukluk hastalığı olan bu bisiklete aşık olduk, suçumuz bu bizim .kafayı bisiklet ilede yemedik, ama bi şey vardı bizi terapi eden o da bisiklet, beni zararlı alışkanlıklardan korudu, ne sigara ne içki kitabımız olmadı ,aman yanlış anlaşılmasın tiryakileri asla eleştirmem, onların seçimi , dün mezar başında düşündüm ,evet insan ister ise kendine iyi bakar ,dünyaya kök salacakta değiliz sonunda olacağız toprak, ama yaşarken vücudumuza saygılı olur isek, ömrümüz biraz daha sorunsuz geçer.
@Soner Kanar
mükemmel ,soner kartepe bitmeyecek gibi ,kartepe beni kendime getiren tek etap ,bu etapda açıkça yaşadığımı hissediyorum,kartepe bana her zaman zoru verecek ve o zordan asla kaçmayacağım ,çünki o zorluğun sonrasındaki yorgunluk para ile asla ölçülemeyecek .
(link)
sezon 1 mart ,hava fena sayılmaz ,polinez kısa derseniz aynen varım ,çıkış hekimbaşı ,,,saat 10.00 ,,,,