Scudo Sports

Karbis-Kartepe bisiklet takımı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe
Bende yarın bi riva yapacağım abi, haftaya hava iyi olsun yeter ki hazırız :)

Scudo
@Erkan Közen

erkan kerim ,şimdi benim 2 saat 5 dakika aynen 2 saat 45 dakika olur ise hiç şaşırmayın ,olacağına bakacağız , moral bozulmaz tabi ,ama çok ara verildiği için bu güzergahtan,
netice benim için belli olacak ,hava iyi olacak gibi, yerlerin kesinlikle kuru olması gerekecek ,
tabi sert rüzgarda işimiz olmaz ..

(link)

evet 22 şubatta hava izin verir ise demirbaş etapta oluruz,,,,özledim desem yalan olmaz hani,,,,:huhuu:

@Kerim A.

biliyorsun kerim ,
biz bunlarıda aynen aşar o kartepeyi bi daha işgal ederiz ve istanbula döneriz...

@Kudret Kurtcebe
aynen öyle abi bi kez gittik geldik çıkmak kısmet olmadı, son seferde de yol karıştı resmen bike sırtta tırmandık buda farklı bi deneyim oldu :) bu sefer kesin zirveyi görücez inşallah hakkıyla :)

@Kerim A.

bunun hiç önemi yok senin aklın sadece 50 km yukardaki etapta aldığın derecede olsun , bunu asla unutmadım mtb 'de en iyi derece üstelik kilitli pedalsız yaptın bu işi,2 saat 3 dakika ,daha ne olsun o bıçkıdere eğimlerini bilen bilir, üstelik şile eğimlerinden sonra geliyor, düz yol gitmiyoruz, eğim üstüne eğim öldürüyoruz, bizim özelliğimiz bu ,
darub ne idi dağ bisikletlileri rampa grubu, biz hep rampacı idik ve rampalar bizim işimiz idi ve kartepe rampaları tabi,
gerçi karbis 28 'e bağlandı ,sen 26 da 28 gibi gidiyorsun zati ,
altına bi 28 geçse vay anasını diyeceğiz hiç şüphen olmasın..

@Kudret Kurtcebe
İşin keyfi orda abi ben tırmantıkça sınırları zorladıkça keyif alıyorum, bu sezon over drive ları takıcam daha rahat ederim 28 crossa da imkanlar el verince geçeriz inş :)

@Kerim A.

kerim 28 cyclo cross derken tavşanlı-boyalıca sert etapta on numara o bisiklet tabi mtb içinde iyi bir yol biliyorsun 6 adam dalacak karbis formaları ile oraya tabi ağustosta, oralar tanıyacak karbisi ,özellikle yalova ve kartepenin sakinleri yani suadiye köyü sakinleri..

@Kudret Kurtcebe
Tavşanları da kovalıyalım abi bu sezon kısmet olmadı bi oranında havası güzeldir :)

@Erkan Közen

aynen 1500 rakım kartepeden yüksek yerler ama orada 16 km rampa yok ,
bu arada yağmur başladı burada ,
sabaha yerler ıslak olur ise ben aynen yürüyüş yaparım ...

@bahtiyar közen

evet bahtiyar senin ufaklık yetişiyor biz gideceğiz onlar gelecek ,evet bu pazar yürüyüs yaptım ,
bu şubat fena gidiyor ,yerler hala ıslak dışarda kar havası var,güneş yüzünü göstermedi hala..

(link)

bu pazar hazır olan var ise bi bakalım derim dudullu-göçbeyli etabına ,,hava iyi ısı iyi rüzgar iyi..

fena kış geldi ,bu pazar her yer vahim şubatta emekli etti bizi ,hafta içi bile binemedik ,

@Kudret Kurtcebe
Aynen abi 2002 den beri böyle kar yağmamıştı gece sağlam yağmış gene, ben dün yine hertürlü bisikletle gittim işime herkez tuaf tuaf bakıyor ama en güzeli bu havada gidiliyor valla :) akşam dönüşü çok rahat geliyodum eve 100 metre kala hiyarın biri aradan dengesiz çıktı hızımı kesti durdum sonra bi kalkış yaptım 2 ci pedelda zincir çat etti baktım yerde nazara geldik ya bugünde hiç gözüm kesmedi otobüs felan uğraşamam dedim kaldık evde :)

@Kerim A.

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/q81/p526x296/10988285_931909633508278_1354919614806575741_n.jpg?oh=7307a5ca22f7070c431e0ac19dbb6da7&oe=5595EAD9

evet bende akşam akşam temizliğe giriştim ,küheylan hazır ,ama havalar hazır değil.

ufaklık büyüyor beraber bıçkıdere kartepe yapacağız kudret amcasıyla

KUDRET ABİ En sonunda Kartepe zirvede kış günü 25/01/2015'te ordan istanbula dönüşle birlikte alındı .....Mesafelerimiz uzak olsada yıllarca yazışıp bir türlü turlayamasakta ...İzinden yürüyoruz....(link)

@bahtiyar közen

bir dostumu toprağa verdim benden 3 yaş büyük idi, hepimize bu vücut kiraya veriliyor, insan ister ise onu harcar bozuk para gibi ,istemeyen harcamaz bizim gibi, bahtiyar çocuklar büyüyecek ve babalarını örnek alacak ,gerçi ben hep bekar kaldım çocuksuz takıldık ,bi türlü büyüyemedik ,hep çocukluk hastalığı olan bu bisiklete aşık olduk, suçumuz bu bizim .kafayı bisiklet ilede yemedik, ama bi şey vardı bizi terapi eden o da bisiklet, beni zararlı alışkanlıklardan korudu, ne sigara ne içki kitabımız olmadı ,aman yanlış anlaşılmasın tiryakileri asla eleştirmem, onların seçimi , dün mezar başında düşündüm ,evet insan ister ise kendine iyi bakar ,dünyaya kök salacakta değiliz sonunda olacağız toprak, ama yaşarken vücudumuza saygılı olur isek, ömrümüz biraz daha sorunsuz geçer.

@Soner Kanar

mükemmel ,soner kartepe bitmeyecek gibi ,kartepe beni kendime getiren tek etap ,bu etapda açıkça yaşadığımı hissediyorum,kartepe bana her zaman zoru verecek ve o zordan asla kaçmayacağım ,çünki o zorluğun sonrasındaki yorgunluk para ile asla ölçülemeyecek .

(link)

sezon 1 mart ,hava fena sayılmaz ,polinez kısa derseniz aynen varım ,çıkış hekimbaşı ,,,saat 10.00 ,,,,

Abi buradan takipte kalacam..Bir kere turlamamız lazım:)Yoksa içimde kalır..Arkadaşlardan birinin telefonu alırım...Anadolu yakasını çok bilmedigim için irtibatta kalırız...

Bu arada son 3 ayda 2500 km yaptım haberin olsun abi :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri