Scudo Sports

!!!karar!!!

ugurcan ugur

Aktif Üye
Tepki
27
Evet Arkadaşlar Saukmuydu Troymuydu Scottmuydu derken. Whistle Miwok 1162D Almaya Karar Verdim Yaşım 12 Boy:1.50-55-58(Tam Bilmiyorum :D )Kilom 65-68 Arası Değişiyor. Kadro Boyu XS-S-L-XL Arasında Hangisi Uygundur İstediğim Bisikletin Fiyatı 832 Lira Buda Resmi Özelliklerİ:(link) Lütfen Benim İçin Çok Önemli Şimdiden Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Erhan_Yılmaz
Scudo
Sana 16" kadro boyu uygundur. :) XS-XL vs olarak bilemiyorum ama 16" uygun. Sanırım S oluyor ama tam bilemiyorum.

çok teşekkürler valla millete sorduğumda offf altı üstü bisiklet diyorlar sizin kadar ilgili insanları görmek beni çok mutlu ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Onur Narinoğlu
Sen de telefon konusu açılınca "Altı üstü telefon." de. :D
Bisiklet güzel.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
yaşın 12 ise biraz büyük boy al..:) önce büyük gelir sonra tam denk gelir sonrada küçük gelirki bu vakte kadar sen 18 yaşını bulursun.:) Satarkende xs taliplisi az olurken boyu kısa olan arkadaşlar onlara S kadroyuda satmak daha kolay olur..:) Benim tercihim S olur biraz büyük gelir ama ilerde rahatlarsın paranda boşa gitmemiş olur..:)

• Beğen
Tepkiler: ugurcan ugur
şey oturağı 0a0 kullanacağım ozamanküçük bile oluyor :) (not bisan blade kullanmıştımda arqinin bilirsiniz onları demir yığıı gibi ve büyük olurlar) sorun olmayacağını düşünüyorumda P.B lerden yardım istedim. Uyarı İçin Çoooooooooook Teşekkürler.

Geri