Scudo Sports

Karar Zamanı - Specialized Sirrius Sport - Giant Roam 3 / Escape 2 / Air

@devilmycarlos uzun sürüş derken sportif amaçlı uzun sürüşler için ağır mutlaka, eğer tur amacınız yoksa 12 taş çatlasın 13 kilo olması iyi olur, o da fitness ve cyclocrosslarda oluyor o ağırlıklar.

Scudo
ben turdan ziyade 1 -1.30 saatlik spor amaçlı sürmekten bahsediyorum.

sanırım 410 alacağım. atandıktan sonra da ilk işim satıp trek yada spe. almak olacak.teşekkürler yardımlar için :harika:

BEN DE FUJİ 1,4 BAKIYORUM SARPER 1000 TL İYİ DURUMDA İKİNCİ EL 10,65 KİLO ÇAMURLUK TAKMAK İSTİYORUM AMA CAMURLUK TAKILABİLİNİR Mİ BİL MİYORUM ABSOLUTE 1,4 LERE
EGERE 2200 E CIKABİLİRSEN SCOTT SUB 20 SATAN ARKADAŞ VAR 7 AYLIK HENUZ FUL XT DONANIM 13,50 KİLO BİR DE FUJİ AKICIDIR TAVSİYE EDERİM FİYAT PERFORMANS ACISINDAN SİZİN DE YORUMUNUZU ALMAK İSTERİM

Arkadaşlar merhabalar. Yeni üye olduğum için yeni başlık açamadım ve bu konu üzerinden devam etmek istedim. Konuyu açan arkadaş umarım anlayışla karşılar.
3 tane bisiklet almayı düşünüyorum, kızıma, eşime ve kendime. Marka olarak Specialized olacak buna karar verdim. Model olarak çocuk bisikleti için (link) modelini buldum. Kızım 4.5 yaşında bu arada. Fiyatıda uygun gibi geldi bana 600 tl civarı. İlk etapta bu bisikleti sormak isterim denge tekerleği ile uygun süre kullanım için uygun bir seçim mi ?
Onun dışında eşime ve kendime yine Specialized marka hangi model tavsiye edersiniz. Kullanım şekli şehir içi, dağ bayır, hafta sonları gezilere çıkmak gibi düşünebilirsiniz. Bütçe olarakta bisiklet başı maksimum 2000 tl gibi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler. Bu arada Specialized marka bisikleti Aktif Pedal'dan mı almalıyım ? yorumları çok başarılı bulmadımda mağaza için.
Saygılarımla.

Geri