Scudo Sports

karar vermede son aşama:carraro crp 700 vs sedona 721

Scudo
bende carraro crp 700 var çok güzel bir bisiklet almanı tavsiye ederim

hocam bisiklet hakkında paylaşımda bulunabilir misin. mennun oldugun olmadıgın durumlar vs..

250 km sürdüm şimdiye kadar maşasını pek beğenmedim suntour xcm onun dışında bir sorununu görmedim

bende de carraro crp 710 var crp 700 den biraz daha iyi bence carraro almayı düşnürsen biraz daha üstüne koy crp 710 al hem rengi iyi hemde biraz daha gelişmiş ayriyeten bende sedona 721 alacaktım araştırdım carraroya karar verdim 200 km kadar sürdüm hiç problem çıkarmadı şuana kadar

Carraro gerçekten sorunsuz bisikletler üretiyor 1 yıl içinde 2 farklı model carraro aldım iki bisiklette neredeyse servis yüzü görmedi fabrika ayarları bile bozulmuyor..

Bende olsam tercihimi Carraro CRP 700 den yana kullanırdım. Donanım olarak Sedona 721den daha iyi bir bisiklet.

ben de öyle yapacagım sanırım ...adana da sadece gizerlerde satıyorlar ellerinde yokmus. getirebilir misin bir göreyim öyle alayım dedim alın öle getirelim dediler.bu nasıl bayilik anlamadım.

dag bıskletıyle uzun yolculuga nasıl cıkıyorsunuz merak ettım.. 250 km.. tek seferde en fazla kac km yol yaptınız yazabılırmısnı? sehıır ıcınde dag bısikletı verımlı olur mu?

Geri