Scudo Sports

Karar Değiştirdim Ama Ne Alayım ?

Tepki
1
Merhaba arkadaşlar daha önce salcano ng650 almaya karar vermiştim fakat bisikletçiye gidince kararım değişti salcano hiç hoşuma gitmedi daha çok yol bisikletlerine baktım ve 28 jant denedim gerçketen üzerinde rahattım fakat 26 jant üzerinde rahat edemedim gayet küçük ve sıkıntılı geldi bende sabredip bi miktar daha bütçe ayırarak yol bisikleti almak istedim 28'' jant bi model düşünüyorum ve bunun için 500 tl bütçe ayıracağım sizce ne alayım ne tavsiye edersiniz city sporta baktım ama kimse tavsiye etmiyor... Farklı marka olarak ne önerirsiniz? bütçe 500 tl boy 1.83 ve kilo 80 civarı....

Scudo
City sport bence gayet iyi arkadaşım. Özellikle 24 VR modeli fiyat performans açısından iyi bence. Ben yol bisikleti alacağım diyorsan Salcano XRS 200'den uzak dur, bütçen 500 TL, biraz bekle bütçeni artır falan da demek istemiyorum :) XRS 800 Sora iyi tercih yol bisikletinde.
Ben asfaltta, şehirde, turda süreceğim diyorsan için rahat bir şekilde Salcano City Sport 24 VR'yi (24 Vites, düz maşa olan) al derim.
Hoşgeldin aramıza.

• Beğen
Tepkiler: Doğan İÇKE
hoşbulduk :)

Arkadaşlar ablamla beraber bisiklet bakmaya gittim ona ng 650 yi gösterdim beğenmedi aslında beenmemek değilde bende binmek istiyorum ona göre bişey seçelim dedi bende tamam dedim ve birde küçük olması sıkıntı tabiki dün tekrardan araştırmaya başladım city sport hoşuma gitti fakat ufak bi sorun vardı ben bisikleti işe giderkende kullanacağım ve iki gün sonra yanlışlıkla bile bi sudan geçersem üstüm berbat olacak. Bunuda düşününce aklıma çamurluklu bi model geldi ve bende bütçeme uygun bulurum diye tekrar bisiklet dükkanına gittim önce salcano bodrumu inceledim hoşuma gitti.

Sonra biraz daha inceledim ve alumınyum gövdeli bi model araştırdım derken salcano mostarı gördüm sordum alu gövde ve 28'' jant olunca bu olur dedim gövdesi pek hoşuma gitmesede gri rengi tekerlek ebatı ve alu olması çok hoşuma gitti nede olsa güzellik önemli olduğu kadar sürüş rahatlığıda önemli Allah kısmet edersede bu akşam onunla dönüyorum eve :)

Ama ne olursa olsun yol bisikleti alacağım er yada geç :D

@Doğan İÇKE

500e yol bisikleti yerine tur bisikleti öneririm.belin ağrımaz hem hız desen ince lastik felan ondada var.marka olarakta kaliteli bişi al işte :D eskiden olsa beldesan al derdim ne bisikletlerdi be

(link)

bence bunu al .. ya da bunu (link).. ben 2 tane salcano kullandım .. yine yeni salcano aldım .. parçalarına göre gayet uygun fiyatlılar :)

@CengizhanTerzi

Arkadaşlar ben bisikleti seçtim ve şu anda almam gerektiği için bütçem 350 liraydı sıkı bi pazarlıktan sonra mostarı almaya karar verdim :) ilerde ise gerçekten iyi planlarım var :) herkeze çok teşekkür ederim.. MOstar hakkındada yoruma ihtiyacım var

tur bisikleti . rahatlık açısından ve
kullanmanda bir sorun yok ise iyi etmişsin hayırlı olsun.

(link)

bunuda tercih edebilirsiniz. pazarlıkla da istediğiniz fiyata alabilirsiniz.

Geri