Scudo Sports

Karanlıkların yeni prensi ışıl ışıl yanan sedona 761

Scudo
Güzel vede gece çok daha güzel..Kazasız sürüşler hayırlı olsun..

@hakan güler

Tebrik ederim , çok güzel olmuş.
Yalnız 4 ayaklılar nasıl tepki verir acep ? Dikkat et.

Teşekkür...

• Beğen
Tepkiler: hakan güler
düz değil de paralelkenar gibi kesip yapıştırsak demek ki karanlıkta çok daha değşik şekiller çıkacak ortaya, güzel çalışma emeğinize sağlık

• Beğen
özellikle gece gezen arkadaşların denemesi gereken bi çalışma oldu bence önce güvenlik görsellik 2. plan da diye düşünüyorum herkeze iyi forumlar..:in:

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Abi abartmıyorum, gece karanlığında önümden geçsen harbi tırsarım :D :D güzel olmuş ellerinize sağlık :)

çok güzel yapmışsın tek bir sorum var ıslanınca veya yağmurdan sonrada bu kadar parlıyorlarmı sonuta çamur olucak

• Beğen
@Emre Yıldız

çamurda deneme fırsatım olmadı fakat yağmur falan etkilemiyor denedim bizzat hatta ıslanınca daha iyi parlıyor yani parlaklık devam ediyor artı gündüz güneş ışığında bile parlıyor ben sürüş anında görmüyorum doğal olarak yanımdaki arkadaşlarım söylüyor çabuk deforme olacağınıda zannetmiyorum :in:

güzel olmuş elinize sağlık bende yapabilirim gayet hoş durmuş ama yapıştırmayı sağlam çift taraflı bantla yapsak ilerisi için daha iyi olur sanırım değiştirmek veya çıkarmak istediğimizde kolaylık olacaktır diye düşünüyorum.

Geri