Scudo Sports

Karadeniz Turu (Sahilden)

Scudo
@Fikret Öztürk okul sorunu olmasa sizinle gelmeyi çok isterdim. İnşallah kazasız belasız bi tur olur sizin için

@Hayrettin
ben kendisine PM attım lakin kendisi 6 ağustosdan beri cevrimdışı umarım yakın zamanda gelir, benimde hemen hemen aynı rota cıkıcam, yalnız olmaktansa bir elin nesi 2 elin hesabı .

Aynen nerde olursa olsun bi yoldaş iyi gelir

@FatihC.

Rizeli olduğum için batıdan başlayıp Sarp a kadar batum a geçip geri dönüp rizede biraz dinlenicem ondan dolayı malesef şuan bunu düşünemem.. ama dediğiniz gibi denizi sağımıza almak avantajlı olur ama işte .. :S

Hafta sonu Ordu dan tura başlıyorum inşallah doğuya doğru artık nereye kadar gidebilirsem.

12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu" na katılmaya karar verdim.Bu turdan sonra Karadeniz turu için tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağım. Kazasız belasız bu tur biterse ve herhangi bir aksilik çıkmaz ise Ekim başı gibi olabilir. Bu arada (link)Bilecik Söğüt ilçesinden başlayıp Çanakkale' de sona erecek.(yaklaşık 500 km) Katılmak isteyenlere duyurulur.(Bildiğim kadarıyla herhangi bir ücret talep edilmiyor. Konaklamalar çadırda olup kontenjan 18 yaş üstü 150 kişi ile sınırlı)

Katılım Formu (link)
Şartname (link)
Tur Programı (link)

Yılmaz DURMUŞ (Genel Koordinatör) 0530 384 70 61
Gökhan BAYRAK(Bilgi İşlem) 0534 270 36 69

Ön kayıt için ekte sunulmuş olan Kayıt Formunu doldurup gokhan.bayrak.rexo@hotmail.com adresine mail veya 0228 212 57 64 nolu telefona fax göndermeleri gerekmektedir.Ön kayıt yaptırmayan katılımcıların kesin kaydı yapılmayacaktır.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11892106_849236498502012_5397320133060522438_n.jpg?oh=be023eb98c9b71ccd8c0498456f1ec72&oe=56836DE8&__gda__=1450463618_11f19024e54846ff969b64e2fd5e9f9d

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
başarılı bir rota, her anlamıyla bir gezi keşke tarihleri uygun olsaydı

@Fikret Öztürk Bende bu hafta sonu Hopa' dan Sinop'a kadar bir tura başlayacaktım, sende benim gibi fikir değiştirip Bilecik turuna katılıyorsun. İlerde dilersen Karadeniz turunu beraber yaparız. Bilecik'te zaten iyice tanışmış olacağız :)

@Bahadır Aktaş Hayırlı yolculuklar kardeşim, çadırını güzel yerlere kur Karadeniz şu an deyim yerindeyse doğal afet yaşamakta, yağmur sel :(

Yoğun yağmurlardan dolayı sorun yaşamayın sakın. Biliyorsunuz seller etkiledi karadenizi.

4 Gün: Zonguldak-Bartın 83 km
bu rotayı değiştirmenizi öneririm. aşırı riskli, keskin iniş ve çıkışlarla dolu. (link)

• Beğen
Tepkiler: Fikret Öztürk
ilk bisikletim 12 haziranda toplanıp elime ulaştı bir ay idman yapıp tek başıma yola çıktım sarptan başlayıp kırklareli dereköye kadar 1740 km yol yaptım... rotanın büyük bir kısmı sizinkiyle aynı şekildeydi ama ben tam tersi yönde :) akılda kalan campingler akçakocada tezel camping var muhteşem güzel manzarası vve çok kibar bir beyfendi işletiyor, türkeli-ayancıktan devam edersen sinopa girmeden mutlaka inceburun deniz fenerini gör ve aklimandan 200 metre ileride martı camping var çok samimi bir ortamı vardı plajı karadenizdeki en iyi plajlardandı iki gün kaldım orda :) yakakentte sezon sonu oteller boş ve uygundur çadıra gerek yok yakakentten samsuna ulaştıktan sonra sahil yolu dümdüz hopaya kadar günde 150 km bile gidersin aydere çıkabilirsin ama ben hiç sevmedim ayderi iğrenç bir turist kalabalığı vardı ama bisikleti ayderde yada hemşinde bırakıp ayderden kavron yaylasına dolmuşlar var mutlaka ama mutlaka yukarı kavron yaylasına git en az bir gece çadır at ve bana dua et :D tüm karadeniz gezim boyunca en akılda kalan 3 yerden biriydi benim için :) yol vs ile ilgili soruların olursa yardımcı olurum daha turum biteli bir 10 gün falan oluyor ama yeni yollar özlemi devam ediyor :)

burasıda göreceğin güzel yerlerden sadece bir tanesi :D
f1.jpg

Termede bir çayımızı içmeye bekleriz

@FatihC.

Neden olmasın. Turda ayrıntıları konuşuruz.

@abdullah keleş

Teşekkürler. Tavsiyenize uyacağım.

merhaba
Geçen yıl Hopa- sinop arasını geçmiştik.2016 Temmuzda.
Batum Sinop arası kolay bir parkur oldu.
Bu yıl da arkadaşımla sinop-sakarya etabını gerçekleştireceğiz. umarım okur bişeyler yazarsanız sevinirim.
rotayı yaptım kmler aynı nerdeyse.
yükselti haritalarını inceledim. çok iniş çıkışlı görünüyor bazı parkurlar. Çok zorlanır mıyız?
zorluk durumu kişiden kişiye yaşa göre değişir elbet ama genel olarak nasıldı? ortalama 100 km yol alınabilir mi? kamp alanları pansiyonlar konaklamalar hakkında bişeyler yazabilir misiniz? yada yazılmış olan bir forum varsa yönlendirebilir misniz?
bu arada yaş 47.

1.Sinop-Güzelkent-
2.-Güzelkent-İnebolu
3.İnebolu-Cide-
4.Cide-Amasra-
5.-Amasra-Zonguldak
6.-Zonguldak-Akçakoca
7. Akçakoca-Adapazarı-
Şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Merhaba.
Ben de bu yaz 1 Ağustos civarı Karadeniz turu planlıyorum.
Bulgaristan sınırından Batum a kadar gitmek hedefim.
Samsun- Rize arasını daha önce geçtim. Orada sorun yok gibi.
Ereğli Zonguldak Bartın ve Sinop a kadar bu arayı merak ediyorum.
Buralarda çok zorlayıcı yokuşlar var mı?
Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri