Scudo Sports

Karadeniz Teknik Üniversitesi kampüsüne bisikletle girmek yasak. Bu bir şaka mı?

baykuş97

Forum Bağımlısı
Tepki
792
İsim
ilhan beyoğlu
Bisiklet
Trek
Bilgisi olan??

Scudo
Sebebini sordunuz mu peki.
Burada kimse KTÜ yönetim de çalışmıyordur sanırım.

demin aradım güvenlik müdürlüğünü öğrenciler kaskla girebilirler denildi . Öğrenci olmayanlar giremezmiş 0462 377 4444 - 377 3128

Kesinlikle sacmalik, teşvik etmesi gerekirken yasak getirmesinin bir açıklaması olamaz. Rektörlük aranıp yada daha sağlıklı bilgi için gidilip, kim neden yasaklamış neye dayanarak yasaklamış vb. soruların sorulması gerektiğini dusunuyorum.

Edit: sacmalik derken yasak konusuna dedim, yasak yoksa sorun yok. kask kesinlikle takilmalidir yanlış anlasilmasin.

Yasak diye bir şey yok
Öğrencilerin güvenliği için kasksız girmek yasak.
Eleştirel gözle bakmayın kampüs içinde araç sayısı fazla, tedbir amaçlı kask zorunlu.
Bunda saçma olan nedir ?

Doğru söylemişler üniversite de bisikletin ne işi var hele bide kasksız. yolda sürme araba çarpar, kaldırıma çıkma insan çarpar, üniversite de sürme güvenlik çarpar. Kardeşim nerde sürecek bu insanlar bu aletleri.

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
bisikleti kask olmadan sürmek tehlikelidir ve üniversite yönetimi de kask konusunda önlem almışsa neden tartışma konusu oluyor acaba.Tabi net bir açıklama da burada paylaşılmalı.

Geri