Scudo Sports

Karadeniz Teknik Üniveristesinde Bisiklet yasaklandı

Bende Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyorum yaklaşık 1 ay önce bir güvenlik hanımefendi(yanlış meslek seçimi heralde) arkamdan koştura koştura sorular sordu bana, nereye bırakacaksın o bisikleti dedi bense herhangi bi yere dedim ilgilenmedim bile çünkü yol ortasında durup izah edecek değildim neyse uzatmayalım bayan beni takip etmiş fakülteye güvenliğine anons etmişler beni yakalayın gibisinden. Her zamanki ağacın altına yanaştırdım Ateş'i, bi güzel zincirledim ve ardından derse gittim. Dönüşte bizim güvenlik Hasan abiyle denk geldik. Niye koşturuyosun olum milleti arkandan dedi, bense kendi geldi abi falan dedim. :D

İşin özü şuymuş, görüntü kirliliği yapıyormuş benim caanım Ateş'im o ağacın altında ve bizim rektör dolaşmaya çıktığında bu durumdan hoşlanmıyormuş. Bisiklet parkı vardı söktüler yerinden, fakülte dekanıyla falan görüştük gereğini yapacağdı ama üzerinden baya geçmesine rağmen hiç bi haraket görmedik. O zaman bu zamandır yine aynı yere zincirlerim bisikleti, ne karışan var ne eden ne de park için girişimde bulunan. İlginçlikler furyası. :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Scudo
@murat6774

Güvenlik bayanada spor yaptırmışın :)

İstanbul , İzmir , Ankara gibi nüfusun yoğun yerinde yaşasalar,bisikletin değerini anlarlar..

@mertimtr

Bisikletin ihtişamına kapıldı, ahh ah. :p :D

@Ugur.Ugurlu

Nasıl olur da balonu daha çok sıkıştırırız, ki böylece bir gün patlasın...

Geri