Scudo Sports

Karadeniz Sahili (Kısmen) Boyunca Bisiklet Turu

Scudo
Kastamonu'yu d010 karayolundan gitmek tehlikeli olabilir yollar dar ve araç olarak kamyon ve tırlar sürekli ayrıca inişi çıkışı çok bol.

@mzerenoglu Ben 5 gün önce Yaptım 300Kmden fazla Yol iki günde yol bisikleti ile Herhangi bir sorun yaşamadım yanımda çadırım tulumum kıyafetlerim matım tamir aletlerim anlayacağınız yüküm sağlamdı. Lastik havasını dengeli ayarlarsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum ki ben hayvan gibi cukurlarada girdim tümseklerdende uçtum ne lastik patladı ne de Janta bişey oldu. Ama yol bisikletinde tek sorun yük ile o rampaları çıkmak benim rotamda toplam 3k tırmanış vardı ve gerçekten zorlandım. Ama kesinlikle yol biisikleti ile tur sarıyor eğlenceli ve hızlı oluyor tabi bisikletine acımassan :)

@ktumimarnuman

hocam bisikletime acırım da sonuçta keyif almak için girdik bu Yola :) rizeli olmama rağmen uzun zamandır uçak haricinde gitmedim, yol taşlı-topraklı değilse her türlü giderim gibi hissediyorum yavaş yavaş :) peki sizin bisikletiniz hangi marka/model di ? bazı modellerde bagaç takmak için yer var triban 520 gibi benimkinde yok mesela nasıl bi bagaj taktınız ? bu yeterli olur mu mesela

@mzerenoglu Yok hocam ya bunlar cok güvenli olmuyor Salcano xrs030 var bende :) şu bagajdan var arkadaştan aldım kullannmalık denemelik ama işimi fazlasıyla gördü tavsiye ederim

Dosyalar

• IMG_0575.JPG
    IMG_0575.JPG
    137,1 KB · Okunma: 14
@ktumimarnuman bisiklet modelimizde aynıymış :) bende tavsiyenize uyup , tura yakın öyle bi bagaj alırım. Birde kadroya taktığınız aynayı ilk kez görüyorum , faydası oluyor mu kadroya takmanın? ben kask aynası almayı düşünüyodum

Geri