Scudo Sports

'' karaburun performans turu 120 km ''ekim ayı''

Scudo
(link)

kafadan 6 ekim çöpe gitti bile 35 km bu rüzgar ,bu sene hiç dinmedi yedi bitirdi bizi arkadaş,temmuz dan beri aynı hikaye, bu sene anlaşıldı ,pazarları, aynen dinlenmece, hafta sonu binmece de, kim gelecek yahu benle, karaburuna hafta içi..

(link)

13 ekim bulutlu,,sağ gösterir sol vurur işimizi bitirir yağmur ,,

(link)

ve 20 ekim aynen karaburun diyor hava tabi şimdilik..

@enver avcı

Enver Paşa uzun süredir yoktun silivridemi yatıyordun yoksa :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Hasan Bahri Toros

gözlerim beni yanıltmıyor galba bu korsan hasan ,valla bu avatarın bi hikayesi varki bu şahıs hala aynı kafada ve iflah olmaz bi arkadaş ve performansçı olduğunu idda ediyor face de valla allah akıl fikir versin böyle adamlara ,biz yarışçı değilizki diyen adam şimdi performansçı olmuş face de hasan anladın durumu,,

beni silivriye alıp yatıracak adamın alnını karışlarım. :p yeniden buradayım.turlar başlıyor.edirneye hazır ol bakalım performansçı korsan...

@enver avcı

vay anasını kurtlar sofrası,,,

ben size kadroyu hemen yazayım edirne yolcuları kalmasın

1- enver babo
2- korsan hasan
3- özkan kanki
4 - yetkin palgın

bu 4 adam fişek gibi gider olayı noktalar,,

(link)

karaburun gidiş ,,,

ve dönüş 57 km ..

(link)

kontenjan 10 bisiklet,,

1- avrupa yaka,,

a- adem dualı
b- özer çankaya
c- atom kamil

26 da süratli dostlar

2- anadolu yaka

süratli dostlar,,

1- atay -28
2- erkan -28
3- kerim -26

ogün ve bahtiyardan bu tur için mesaj bekliyoruz,,

saat 07.00 de toplanmaca eminönü iskele

açık tarihler,,

6-13-20-27 ekim kesin olarak partnerimiz havadır o ne derse o olur....:in::alkis:

(link)

evet özerin önerisini dikkate aldım güzergah gidiş böyle ama aynı yerden döneceğiz tabi sıkıntı burada olacak ,,diğer kemerburgaz hasdal yolunda bulundum aşırı kamyon tır var ,

abi ben hafta içi gelirim zati kasımda okul başlıyor hafta sonları iyi olur

@özer çankaya

olmadı şimdi hafta içi kimse gelemez malesef ,,
şimdi herkes çalışıyor ,adem öyle ,atom kamil öyle ,erkan keza atay ,,,sağlık olsun özer, pazara ayar çekersen iyi olur ,ilk tarih 6 ekim ,hava bozarsa, 13 ekim, ekimde olacak, pazarlara odaklanacağız mecburen ,,

abi kasımdan sonra elimden geldikçe turlara katılmaya çalışırım ama hafta içleride sana eşlik edebilirim

6 Ekimde olursa bende katilabilirim.Ancak 13 Ekimde Istanbul Canakkale yapacagim icin bana uygun olmaz.

Bu arada umarim havalar gercekten iyi olur cunku bu sene ruzgardan kafamizi kaldiramadik

@Eren Tublek

eren b takımı oluşturuyorum temposu düşük olanlar için ,şimdi burada en hızlı adamlar 26 da çalışmış adamlar adem dualı, atom kamil ,bu adamlar asla beklemez ve sürat yapar kısa mola anlayışlıdırlar, keza erkanda öyle 28 jantta ,
evet bu sene çok çalıştı bu arkadaşlar,
b takımının başında yolu bilen biri olacak ve ekibin sorumluluğunu o alacak, a takım kesin süratli adamlardan kurulu,,
aramıza yeni gelen atay dostum eski balkan kürek şampiyonu ve 28 jantta sıkı ..ayrıca kerim 26 da kurtdoğmuş offroadu durmadan geçti 9 km ,paso 9 -10 eğimli rampaları ezdi biçti ,,bu adamlar beklemez ,,

(link)

karaburun gidiş ,,,

ve dönüş 57 km ..

(link)

kontenjan 10 bisiklet,,

1- avrupa yaka,,

a- adem dualı
b- atom kamil

26 da süratli dostlar

2- anadolu yaka

süratli dostlar,,

1- atay -28
2- erkan -28
3- kerim -26

ogün ve bahtiyardan bu tur için mesaj bekliyoruz,,

saat 07.00 de toplanmaca eminönü iskele

açık tarihler,,

6-13-20-27 ekim kesin olarak partnerimiz havadır o ne derse o olur....https://www.bisikletforum.com/images/smilies/in.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/smilies/claps.gif

özer hazır değil pazara gelemiyor..temposu düşük olanlar katılabilir ,yalnız b takımın başında olacak ve rotayı bilen birisi olması şartı ile ..

güzergahın değişmesi iyi olmuş, bu arada senin adını göremedim kudret abi

(link)

karaburun gidiş ,,,

ve dönüş 57 km ..

(link)

adem gidiş arnavut köyden ,dönüş kemerburgaz, ama isteyen arnavutköy yapar ,bize dönüş kemerburgazdan beşiktaş uygun,,

@Kudret Kurtcebe

kamil abiyle dönüşü arnavutköyden yapabiliriz belki, ama son istişareyi karaburundayken yaparız kudret abi.

@özer çankaya

o zaman karaburuna gelecen ,,yalnız gidiş arnavutköy olacak dönüşte bizim kemerburgaz olur, çünki dönüş bize ters arnavutköyden..

Geri