@Candan Biberci maalesef öyle doğanın asıl katili biz insanoğlu, bahsettiğim zamandan 1 ay sonra mudanyada deniz kenarında bir kafede otururken havada kalabalık bir grup kuş sürüsü gördüm daire çiziyolardı ne kadar çok martı var dedim fotoğraf makinem yanımdaydı zoom lensimi taktım yakından görmek için bir baktım leylek sürüsü deniz üzerinde dolanıyolar hayvanlarda şaşırdı artık ne yapacağını hayatımda ilk defa o kadar leyleği bir arada gördüm
@PeDaLLı-YoRuM Bazen 10.000 lik sürüler halinde Afrika ,Cebelitarıktan İstanbul Bursa yaparlar.12.000 km yol yaptıkları için bazı yerlerde dururlar.Ama malesef özellikle göç yolları üzerinde bulunan betonarme İstanbul'da duramazlar çünkü konacak yerleri kalmamıştır artık..
@Candan Biberci illa ki gopro olması çok önemli değil zaten bence , zaten çoğu zaman amacına uygun yerlerde de kullanılmıyor her ekipman. Bence turlarınızı hem fotoğraflarla hem de anlatımınızla belli bir disiplinle detaylandırıyorusunuz, bir de video buna eklenirse kapsamlı ve keyifli bir bloga bile dönüşebilir yapacağınız turlar.
@ÖmerMurat Tavsiyen için teşekkür ederim Blog fikri güzel oldu ama ilk etapta değerli forumumuzda paylaşımda bulunacağım.Daha sonra blogta derleyebilirim.
@MertAhci35
İznimin mart ayına denk gelmesinden dolayı Leylek sezonuna denk gelemedim.Kısmetse aynı turu tekrarlayıp leyleklerinde olduğu fotoğrafları paylaşacağım