Scudo Sports

Karaağaç (Leylekistan) Gölyazı (Apollania) Turu

Scudo
@Anonim Gölyazı'ya gelmekle gerçekten iyi yapmışsın:h Gerçektende güzeldir :)

@karaz Sağolasın elimden geldiği kadar telefonla çekmeye çalıştım :)

@M.Ozkul Teşekkür ederim.Sizede iyi pedallamalar

@mustafa üzümcü Sağolun teşekkür ederim.

@Candan Biberci maalesef öyle doğanın asıl katili biz insanoğlu, bahsettiğim zamandan 1 ay sonra mudanyada deniz kenarında bir kafede otururken havada kalabalık bir grup kuş sürüsü gördüm daire çiziyolardı ne kadar çok martı var dedim fotoğraf makinem yanımdaydı zoom lensimi taktım yakından görmek için bir baktım leylek sürüsü deniz üzerinde dolanıyolar hayvanlarda şaşırdı artık ne yapacağını hayatımda ilk defa o kadar leyleği bir arada gördüm :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@PeDaLLı-YoRuM Bazen 10.000 lik sürüler halinde Afrika ,Cebelitarıktan İstanbul Bursa yaparlar.12.000 km yol yaptıkları için bazı yerlerde dururlar.Ama malesef özellikle göç yolları üzerinde bulunan betonarme İstanbul'da duramazlar çünkü konacak yerleri kalmamıştır artık..

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Siz turlarınıza da video eklemeyi düşünün bence, çünkü anlatımlarınız gayet derli toplu net, bol görsel, bir de üstüne video olursa tadından yenmez.

@ÖmerMurat Aslında mevcut videolar var ama gopro değilde nopro :)
Daha sonraki turlarımda tavsiyen üzerine videoda koyacağım İnşAllah.

@Candan Biberci illa ki gopro olması çok önemli değil zaten bence :), zaten çoğu zaman amacına uygun yerlerde de kullanılmıyor her ekipman. Bence turlarınızı hem fotoğraflarla hem de anlatımınızla belli bir disiplinle detaylandırıyorusunuz, bir de video buna eklenirse kapsamlı ve keyifli bir bloga bile dönüşebilir yapacağınız turlar. :tskler:

@ÖmerMurat Tavsiyen için teşekkür ederim :)Blog fikri güzel oldu ama ilk etapta değerli forumumuzda paylaşımda bulunacağım.Daha sonra blogta derleyebilirim.

leylekler geldiği zaman sevinen gittikleri zaman ağlayan biri olarak zevkle okuyup inceledim. o leyleklerden biri getirmişti beni dünyaya

• Beğen
@DKN :) Evet bizim dönemin çocuklarını leylekler getirmişti ve leylek gördükmü acaba kimi getirdi diye düşünür sevinirdik :)

• Beğen
Tepkiler: DKN
Tebrikler harika bir tur olmuş.Emek verip ayrıntılı yazmışsınız çok teşekkürler.Nice gezilere çıkasınız ve burada yazasınız :harika:

• Beğen
Harika bir tur olmuş tebrikler :)

• Beğen
Eyvallah cansin

• Beğen
Çok güzel yerler böyle fotoğrafları görünce yurt dışına çıkmayı düşünmüyor insan gerçekten harika yerler.

@MertAhci35
İznimin mart ayına denk gelmesinden dolayı Leylek sezonuna denk gelemedim.Kısmetse aynı turu tekrarlayıp leyleklerinde olduğu fotoğrafları paylaşacağım :)

@Candan Biberci
Heyecanla bekliyoruz reis :) kalp kalp kalp :D

• Beğen
Geri