Scudo Sports

Kar zinciri lastiğe zarar verir mi ?

@mywashere bi kardeş lastigin dişli kısımlarına içeriden vida monteleyip ucunu dışarı cıkarıp fazlalıgını kesik kullanmıştı.Lastiğin iç kısmına da iç lastigi koruması icin bir tabaka gecirmişti.Ağır ama kullanılabilir birşeydi.

Scudo
@Murat Cömez Niye olmacak bişey olsun ki önümüz kar kış, karda sürmeyi seven vardır illaki bikaç hafta için yüzlerce lira verip kar lastiği almaktansa 15-20 liraya zincir yapıp kendi emeğinle keyfini çıkarmak daha eğlenceli gelir bana. Daha önce yapmadılar/yapamadılar diye olmayacak diye birşey yok en azından denemiş oluruz denemekten zarar gelmez yani :)

@Murat Cömez Niye olmacak bişey olsun ki önümüz kar kış, karda sürmeyi seven vardır illaki bikaç hafta için yüzlerce lira verip kar lastiği almaktansa 15-20 liraya zincir yapıp kendi emeğinle keyfini çıkarmak daha eğlenceli gelir bana. Daha önce yapmadılar/yapamadılar diye olmayacak diye birşey yok en azından denemiş oluruz denemekten zarar gelmez yani :)

@Barış TURAN Fazladan lastiğim yok şimdilik elimdekini delmem mümkün değil

Nokian Extreme :)

Extsideview.jpg

@mywashere

Neyse ben baska bir sey demiyorum, niye olmayacak is oldugunu yapip sürdükten sonra anlarsin.:acpsnr: Sonra bir 15 20 tl daha verir baska bir sey denersin ve sonunda üretilms kar lastiginden daha cok para harcamis olursun.

Kolay gelsin, basarilar.

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
Sadece mtbdemi oluyor merak ettim yol bisikletindede olurmu ki?

Bu linkte continental ve kenda markalarin karsilastirilmasi yapilmis kenda acik ara önde

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@SMMMtugi

bende michelinn protek var yagmurda dısarı cıkmaya korkuyorum.3 kere düştüm.yağmurda Kaymayan lastik var mı?

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Karda ve buzda bisiklete binmek için gereken ekipman pek pahalı değil aslında (link)

Kargo dahil 43 euroya 2 tane bu lastikten alınabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Geri