Scudo Sports

Kapvoe Gözlük

gezerfen

Aktif Üye
Tepki
145
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Marka
Diğer
Model
Kapvoe
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Anadolu)
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
250 TL
Kullanım Süresi
Kullanılmamıştır
Durumu
Sıfır
İletişim
05333993138
Numalı gözlük aparatı kullanışlı olmadığı için kullanamadım. 2 adettir. Beyaz ve Mavi renk. Beş adet cam, çerçeve, numaralı gözlük aparatı, kılıf, çanta. 2sini de almak isterseniz fiyat 450 TL.0A36D7BE-D4D5-4660-9E91-7AFAAAC27F3C.jpeg1E7A489E-8E2C-427E-9EC5-6ABCB386CA88.jpeg2C11143C-5B38-4280-81C8-2E0DD16E571D.jpeg

Scudo
Turkcell Granfondo İstanbul yarışına özel; gözlükleri yanımda getireceğim.
Tam (bana maliyeti): 210 TL.
Öğrenci: 170 TL

DM'den WhatsApp'a...

istanbul hangi semt.

Merhaba ben miyopum numaralı gözlük aparatı kullanışsız derken nası bi sıkıntısı var açıklama şansınız varmı

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Merhaba ben miyopum numaralı gözlük aparatı kullanışsız derken nası bi sıkıntısı var açıklama şansınız varmı

Aparat zor takılıyor ve zor çıkıyor. Aparatın gözlüğe burun bölgesinden kilitlendiği kısım çok sert. Üzerinde cam varken zarar vermeden takıp çıkarmak bana güven vermedi. 400-500 TL'ye optik cam yaptırdıktan sonra başına bir iş gelmesinden korktum.

Aparat zor takılıyor ve zor çıkıyor. Aparatın gözlüğe burun bölgesinden kilitlendiği kısım çok sert. Üzerinde cam varken zarar vermeden takıp çıkarmak bana güven vermedi. 400-500 TL'ye optik cam yaptırdıktan sonra başına bir iş gelmesinden korktum.
400-500 değil optik camlar ben devamlı kullanıyorum 40-50 TL arası ödüyorum genelde. Hatta geçen sene 30 tl di.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
400-500 değil optik camlar ben devamlı kullanıyorum 40-50 TL arası ödüyorum genelde. Hatta geçen sene 30 tl di.

Optik cam fiyatlarında belirleyici unsur göz bozukluğunun durumu. (ilerleme, astigmat vb) İkincil olarak da inceltme oranı. Son olarak da marka. Bahsettiğiniz 40-50 liralık ürünler bana uygun değil.

• Beğen
Tepkiler: Scyleia
satıldı mı acaba?

ben aliexpress üzerinden aldığım kapvoe gözlük ve optik yaptırdığım gözlüğümü kullanıyorum. 6 numara miyopum ölçüleri verdim tam bana göre gözlük . kullanıyorum sorunsuz. şuan elimde aparatın boş olanından fazla var. izmir içi elden gelip alabilirsiniz, ücretsiz. yarışa katılacağım. yarışa gelen varsa vereyim gitsin optikçiye cam taktırsın hallolsun :)

Ürünler için verilen teklifler maliyetin altında kaldığı için satış iptal. İlgi gösteren, yorum yazan herkese özel olarak teşekkür ediyorum. 👍

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri