Scudo Sports

Kaplama folyoları+Konya?

Kadir.Celik

Forum Demirbaşı
Tepki
73
Merhabalar, bisikletimin maşasını kaplamak istiyorum ama Konya'da uygun bir yer bulamadım. Sorduğum yerlerde ya yok ya da çok yüksek miktarlar istiyorlar. Siyah ve beyaz karbon fiber desenli folyoları bulabileceğim bildiğiniz yerler var mı?

Teşekkürler.

Scudo
Ne kadar fiyat istiyorlar. alıp sen kaplayamaz mısın acaba. GG'de olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Kadir.Celik
Kaplamayı zaten ben yapacağım da uygun bir şey bulamadım. Metresine 50 tl demişlerdi bir yerde.

Praktikerde var 1.5 metreye 45 cm ölçüsünde fiyatı 20 tl ama kaliteli bi ürün :) Bulamazsan orada sanayiye gitmeni tavsiye ederim kesin vardır.

• Beğen
ben antalyada 3 ay önce 5 metresini 25 tl ye almıştım. konyada bu reklamcıların toptan folyo aldığı yerleri öğrenip bakarsan çok çok ucuza alabilirsin

• Beğen
Reklamcılar ilk adresiniz olsun ölü pazarlığı yapmayın amma illaki pazarlık yapın birde çoğu reklamcı büyük işler aldığından olması gerekenden fazla para istiyor araştırın 4-5 dükkan.. mekan olarak bilmiyorum ama toptan gıdacıların matbaacıların orada var reklamcı..merkezdede vardır ..

Uygun bir yer buldum, beyaz ve siyah hatta başka renklerde karbon fiber dokulu kaplamalar var. Fiyatı da gayet uygun, isteyen olursa özel mesajla ulaşsın adresi söyleyeyim. Şimdi buraya yazarsam reklam olur.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
Geri